خب من واقعا از قرص خسته شده بودم رو اوردم به دارو گیاهی
نزدیک چهل روز مصرف کردم
مریضی هام داغون بود
خب
اول دوسین بگیرین از داروگیاهی شب قبل خواب و صب به ناشتا بخورین
زمان پریودی میوه نخورین همش کاچی یا چیزای گرم بخورین و تخم هویج دم کنین بخورین پودر زنجبیل با دارچین گرفتم به طور مساوی با هم قاطی کردم هرروز یه قاشق مربا خوری میریختم تو آبجوش با نبات میخوردم
سردیجات کلا ممنوع هرچیز سردیو تا وقتی جواب بگیرین کلا بزارین کنار یا در هفته دو سه بارم خوردین حتما با مصلحش بخورین
من خودم بلدم هرروز تخمدانمو بادکش میکردمو با روغن سیاه دونه یا دارچین چرب میکردم
همیشه دور شکمم با شکم بند پشم شتر بسته بودو هنوزم هست
یک روز درمیون تا ۱۴پریودی یه کوچولو نباتو میزاشتم دهنم تیزی هاش که میرفت شیاف میکردم تو رحمم تا صب کلی آب ازم میرفت باید یا نوار بزارین یا یه تیکه پارچه
هویجم زیاد بخورین هرروز
متفورمینم من هروعده میخوردم
پیاده روی داشته باشین یا فعالیت
دیگه خرما باید بزارین تو ابجوش ده دقیقه بعد هستشو بگیرین یا دوس نداشتین پوستشم بگیرین له کنین با کنجدو شیره انگورو ارده کنجد قاطی کنین هرروز هم شوهرتون هم خودتون یکم بخورین
بعد رابطه پاها کامل بالا تا نیم ساعت تا صب هم نشورین خودتونو با دستمالی چیزی فقط تمیزکن
من قبلا سردی زیاد میخوردم رحمم سرد بود بعد آجرو میزاشتم رو بخاری گرم که میشد میزاشتم زیر شکمم لای پام و روی کمرم تا گرمیو بکشه تو حتی موقع پریودی خیلی خوب بود
همینا یادم اومد بازم چیزی بودمیگم اینارو تا چهل روز انجام بدین سه روز یا پنج روز قبل مریضیتونم قط کنین دوسینو و اگه پریود شدین ادامه بدین اگه نشدین هم که انشاالله حامله این
فقط ازتون میخوام برام دعا کنین صدا قلب بچمو هفته دیگه بشنومو به سلامتی دنیا بیاد
ممنونم ❤️