2777
2789

خب من واقعا از قرص خسته شده بودم رو اوردم به دارو گیاهی

نزدیک چهل روز مصرف کردم

مریضی هام داغون بود

خب

اول دوسین بگیرین از داروگیاهی شب قبل خواب و صب به ناشتا بخورین

زمان پریودی میوه نخورین همش کاچی یا چیزای گرم بخورین و تخم هویج دم کنین بخورین  پودر زنجبیل با دارچین گرفتم به طور مساوی با هم قاطی کردم هرروز یه قاشق مربا خوری میریختم تو آبجوش با نبات میخوردم

سردیجات کلا ممنوع هرچیز سردیو تا وقتی جواب بگیرین کلا بزارین کنار یا در هفته دو سه بارم خوردین حتما با مصلحش بخورین

من خودم بلدم هرروز تخمدانمو بادکش میکردمو با روغن سیاه دونه یا دارچین چرب میکردم

همیشه دور شکمم با شکم بند پشم شتر بسته بودو هنوزم هست

یک روز درمیون تا ۱۴پریودی یه کوچولو نباتو میزاشتم دهنم تیزی هاش که میرفت شیاف میکردم تو رحمم تا صب کلی آب ازم میرفت باید یا نوار بزارین یا یه تیکه پارچه

هویجم زیاد بخورین هرروز

متفورمینم من هروعده میخوردم

پیاده روی داشته باشین یا فعالیت

دیگه خرما باید بزارین تو ابجوش ده دقیقه بعد هستشو بگیرین یا دوس نداشتین پوستشم بگیرین له کنین با کنجدو شیره انگورو ارده کنجد قاطی کنین هرروز هم شوهرتون هم خودتون یکم بخورین

بعد رابطه پاها کامل بالا تا نیم ساعت تا صب هم نشورین خودتونو با دستمالی چیزی فقط تمیزکن

من قبلا سردی زیاد میخوردم رحمم سرد بود بعد آجرو میزاشتم رو بخاری گرم که میشد میزاشتم زیر شکمم لای پام و روی کمرم تا گرمیو بکشه تو حتی موقع پریودی خیلی خوب بود

همینا یادم اومد بازم چیزی بودمیگم اینارو تا چهل روز انجام بدین سه روز یا پنج روز قبل مریضیتونم قط کنین دوسینو و اگه پریود شدین ادامه بدین اگه نشدین هم که انشاالله حامله این

فقط ازتون میخوام برام دعا کنین صدا قلب بچمو هفته دیگه بشنومو به سلامتی دنیا بیاد 

ممنونم ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبات رو که داخل رحم شیاف میکردین واس چی خوبه؟

گرم شدن رحم و عفونتو میبرد من از همین نی نی سایت یاد گرفتم و انجام دادم واقعا خوب بود و سوزشو عفونتم خوب شد 

گرم شدن رحم و عفونتو میبرد من از همین نی نی سایت یاد گرفتم و انجام دادم واقعا خوب بود و سوزشو عفونتم ...

ببخشید سوالم زیاد میشه؟یعنی تو زمان پری هم باید انجام بدیم یا بعد از پاکی؟ واینکه اندازش چقدی باشه ؟ باقیش میاد بیرون و چقدر بدیم بره داخل

منم  نجام میدم

مرسی عزیزم 

خدا خیرت بده 🌺❤🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ببخشید سوالم زیاد میشه؟یعنی تو زمان پری هم باید انجام بدیم یا بعد از پاکی؟ واینکه اندازش چقدی باشه ؟ ...

اندازش اندازه یه نخود باشه یا عدس تا جایی که میتونینو اذیت نمیشین بدین بره تو قبل خواب حتما انجام بدین 

اندازش اندازه یه نخود باشه یا عدس تا جایی که میتونینو اذیت نمیشین بدین بره تو قبل خواب حتما انجام بد ...

ممنون از پاسخت، انشاءالله نی نیت صحیح و سلامت باشه و بارداری خوب و راحتی داشته باشی و به خوشی و خوبی وسلامتی بیاد بغلت گلم 

برای منم دعا کن منم باردارشم انشاءالله

قربونت عزیزم انشاالله نتیجه بگیری به حق امام حسین

فدات عزیزم😘🌺⚘❤

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘