2777
2789
عنوان

مرورگر گردو

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 17 پست
سوال پرسیدن عیب نیست 😉 سوال نکردن و در جهالت موندن عیبه 🙂 حالا فرض کن اعتماد به نفستم بالاست . ...

در راستای تاپیکی که قفل شد.

البته الزامی به جواب نیست 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سوال پرسیدن عیب نیست 😉 سوال نکردن و در جهالت موندن عیبه 🙂 حالا فرض کن اعتماد به نفستم بالاست . ...

چرا فکر کردین من گفتم سوال پرسیدنتون عیبه ؟من اصلا همچین فکری نکردم فقط چون از تاپیکای شما برای اعتماد به نفس و مدیریت زندگی خیلی خوشم میومد فک نمیکردم در مورد این قضیه اینطوری فک کنین که مثلا یه مرد به خاطر ناخن یه زن دیگه میره خیانت میکنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در راستای تاپیکی که قفل شد. البته الزامی به جواب نیست  

درسته متوجه شدم کار خوبی کردین اینجا جوابتون واسم نوشتین،ولی خب من کلا فک میکنم یکی از دلایلی که خدا همه ی ما رو به رعایت حجاب ملزم کرده همین خیانتا و اتفاقایی هست که ممکنه در راستای این سرپیچی از دستور خدا بیفته و هر چی این بی حجابیا بیشتر بشه متاسفانه امار این خیانتا هم مسلما بیشتر میشه ولی خب بازم من خودم به شخصه دلیلی نمیبینم وقتی از یه کاری مثلا ناخن کاشتن نفرت دارم و به نظرم خیلی چیپ میاد و مطمئنم خدا رو هم ناراحت میکنه اینکار انجام بدم چون شوهرم به خاطر یه ناخن چشمش میره سمت هزارتا زن دیگه اصلا تو کتم نمیره راستش اون شوهر فردا هزارتا دلیل دیگه هم ممکنه پیدا کنه برای خیانت چون اصولا مردای خیانتکار دلیل واضحی ندارن همیشه یه بهونه پیدا میکنن فقط کاش این جو جامعه درست بشه