2777
2789
عنوان

خواستگاری😫😫😭

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 20 پست

من ارشدمو خونه خودم خوندم اتفاقا اونقدرا هم فکر میکنی سخت نیست که بعد ازدواج درس بخونی بهش بگو میخوای بری دانشگاه ببین نظرش چیه فکر نکن دکتر بشی حتما با یه دکتر یا پرستار ازدواج میکنی این چیزا اصلا قابل پیش بینی نیست فامیل ما پرستار بود آخرشم خواستگار پرستارو دکتر اصلا براش نیومد با یه بازاری ازدواج کرد. به شغل نیست واقعا به اون طرفت بستگی داره که چطور آدمی باشه. به نظامی ها مزایا خوب میدن. مثلا اقامت توی هتل های رایگان یا ارزون هر جای ایران که بشه. خدایی خوب میرسن. معلوم نیست موردای بعدیت خوب باشن خدایی اگر پسر خوبیه و حقوقشم خوبه و ازشم خوشت می یاد دیگه مشکلی نمیمونه ففط اگه واست دانشگاه مهمه حتما بگو که قصد ادامه دادن داری ببین چی میگه

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

عزیزم ایشون مهندس اونجاس وجز نیروهای عملیاتی که نیست کادر هستش 

بعد خدایی اونایی که توسپاهن اونایی که من دیدم خیلی زن دوستن وزناشون رو تاج سرشون می دونن من ایشون رو نمی دونم ولی اطرافیان مااینجوری هستن 

ولی خوب تحقیق کن خوب فکر کن خوب سبک سنگین کن من جات باشم مشاوره هم میرم چون با حرف زدن بااونا نهفته هاتون رو می بینید اصلا واسه ازدواج نه عجله ونه بی گدار به آب بزنید یه وقت میشه آدم میگه کاش آین کارو میکردم کاش اون کارو میکردم که فایده نداره وگذر عمر برگشت نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم۲۴ سالمه خاستگارهم داشتم ب دلم نشسته، تازه بابامم میگه بچه هستی هنوز، یعنی پیر شدم، الان بنظر خود ...

دقیقا بابای منم تمایلی به این قضیه نداره ولی دیدی آدم خوبیه ازش خوشت اومده برو بیا صحبت کنین ازدواج کن 

ولی اینکه صرفا سن داره میره بالا ازدواج کنی حماقته واقعا ازدواج آمادگی میخواد

عزیزم ایشون مهندس اونجاس وجز نیروهای عملیاتی که نیست کادر هستش  بعد خدایی اونایی که توسپاهن او ...

فرقی نمیکنه یکی از آشناهای ما مهندس راه و شهرسازی از طرف سپاه هست یعنی تمان پروژه هاشون زیر نظر سپاهه

چندوقت پیش اعتکاف بود پسرش ۱۰ سالش بودم با خودش برد چون امتیاز داشت 

دخترش ششم هست چادر سرش میکنه چون تو مراسما دخترش رو میبره ما نگفتیم آدمای بدی هستن گفتیم زندگی باهاشون سخته باید مثل خودشون باشی

فرقی نمیکنه یکی از آشناهای ما مهندس راه و شهرسازی از طرف سپاه هست یعنی تمان پروژه هاشون زیر نظر سپاه ...

منم نگفتم که شما گفتید بدن عزیزم🥰 من کلی گفتم

بعد والا من این آشناها مون که می بینم زناشون آرایش می کنن چادر هم نه سرخودشونه نه دختراشون پسراش نم که ماشاالله تیپ امروز ی می زنن 

بعدم منبه نظرم آدما باید خودشون وطرف مقابل رو خوب بشناسن وازدواج کنن فقط به صرف حرف من ودیگران نباشه یا بخاطر فشار که دیرشده و... تاانشاا... پیش مانی بار نیاد

فرقی نمیکنه یکی از آشناهای ما مهندس راه و شهرسازی از طرف سپاه هست یعنی تمان پروژه هاشون زیر نظر سپاه ...

منم نگفتم که شما گفتید بدن عزیزم🥰 من کلی گفتم

بعد والا من این آشناها مون که می بینم زناشون آرایش می کنن چادر هم نه سرخودشونه نه دختراشون پسراش نم که ماشاالله تیپ امروز ی می زنن 

بعدم منبه نظرم آدما باید خودشون وطرف مقابل رو خوب بشناسن وازدواج کنن فقط به صرف حرف من ودیگران نباشه یا بخاطر فشار که دیرشده و... تاانشاا... پیش مانی بار نیاد