2777
2789
عنوان

پوست دستم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 23 پست
خانما من دستم اگزما داره با هر شوینده ای خشک میشه به نظرتون اگه با شامپو بدن دستمو بشورم کامل آلودگی ...

از پن شستشو استفاده کن

اسکن اسکین

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه دست شما

من پوستم خشک میشه و کف دستم مثل دست پیرزن خط می خوره و جمع میشه به طوری که نمی تونم دستمو راحت باز کنم اگه رعایت نکنم خارش شدید می گیرم و از دستم خون میاد 

[QUOTE=274349069]از پن شستشو استفاده کن اسکن اسکین[/QUOTE کامل آلودگی رو پاک میکنه ؟آخه کمی وسواس د ...

بله

من چون بدنمم اگزوما داره دکتر برام نوشته وبجای صابون استفاده میکنم 

پوست رو تمیز و نرم میکنه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بله من چون بدنمم اگزوما داره دکتر برام نوشته وبجای صابون استفاده میکنم  پوست رو تمیز و نرم م ...

خیلی ممنون عزیزم 

حالت مایع داره؟میشه به جای مایع دستشویی استفاده کرد؟

خیلی ممنون عزیزم  حالت مایع داره؟میشه به جای مایع دستشویی استفاده کرد؟

پن جامده 

ولی شوینده مخصوص اگزوما مایع هم داره

دقیقا چجوری میشه دست شما؟؟چون دست من هم میخاره هم سوزش میاد خود بخودی باز میشه پوست دستم انقدر که خش ...

واس منم همینجوری بود ی هفتس کااملا نرم شده

میسوخت و سفت شده بود انگار سنگ پا

کرمم ۹۰ گرفتمش