2777
2789
عنوان

عروسی داییم بود...ما هم مثلا رفتیم آرایشگاه خوشگل کنیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7003 بازدید | 113 پست
یاد عمم افتادم تو عروسی عموم داشته میرقته تالار جلو تالار عمو کوچیکم با پسرعموش وایساده بود گفتن ج ...

منم عروسی پسر عمو همسرم لباس محلی. پوشیدم 

داماد..اومدم باهاش حرف زدم گفت عههه عمه تویی فقط دارم نگات می کنم میگم این خوشگله کیه 

گفتم خجالت نا سلامتی دامادی 😁

یاد عمم افتادم تو عروسی عموم داشته میرقته تالار جلو تالار عمو کوچیکم با پسرعموش وایساده بود گفتن ج ...

واییییی😂😂😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عروسی دعوت بودیم امسال از طرف خانواده شوهرم 

تو اون عروسی دختری که شوهرم قرار بوده باهاش ازدواج کنه هم بود مادرشوهرم و کل اقوام شوهرمم بودن 

من رفتم پیش یه خیر ندیده ای قشنگ هلو رفتم لو لو اومدم خط چشمام تهش گرد بود نه کشیده 

سایه ام بادمجونی 

ابروهام کتلتی ومشکی 

از اون به بعد واس مراسمای اوقوام درجه دو خودم خودمو آرایش میکنم میشم هلو 🥰

عروسی پسرخاله شوهرم مادرشوهرم با خواهراش و دخترای خواهرش رفتن یه آرایشگاه از دم همه رو یه مدل شنیون ...

گروهی نباید رفت واقعا...تنهایی خیلی بهتره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

من که یه بار سنم ۱۸ بود یکی از فامیل که همسنای من بود برد منو ارایشگاه ناسللمتی عروسی داداش خودش بود من بدبختم تا حالا ارایشگاه نرفته بودم چقدر خوشحال موهامو بالا سرم کرد مثل هندونه 

ارایش صورتم که جرات نداشتم 

تو عروسیشونم همش وسط بودم 😂😂😂خواهرمم نگم براتون ۹-۱۰ سالش بود یه پیرهن تنش کرده بود با یه کلاه سبز از اینا که تو جنگل سرشون میزارن . از اونا که زبل خان میزاشت 🤣🤣🤣

فازشو نفهمیدم 

بعد یه مدت کلاهو پیدا کردیم مثلا ۲۰ سال داداشم میخندید که خواهرم اینو تو عروسی گذاشته بود سرش میگفت با عروس اشتباه نگرفتنت 😂😂😂

بنده خداها جدا شدن فیلمم خدا رو شکر از بین رفت وگرنه ابرومون بیشتر میرفت 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
عروسی پسرخاله شوهرم مادرشوهرم با خواهراش و دخترای خواهرش رفتن یه آرایشگاه از دم همه رو یه مدل شنیون ...

وای خدا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂