نصاب کامل توضیح میده که ...و اینکه برنامه هر ظرفشویی هر مارک فکر کنم متفاوت من خودم بوش دارم امسال خ ...
اتفاقا ماشین منم بوشه و نصاب بهم همینا رو گفت بعد من یه مدته میدیدم که ظرفها شسته میشه ولی خشک نمیشه از هرکسی پرسیدم گفت خراب شده باید تعمیر بشه فقط یه نفر گفت اگه بوش جلا دهنده نداشته باشه روی ظرفها آب میمونه و واقعا حرفش باعث شد تا آخر عمرش دعاش کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مال من الجیه کار با برنامه هارو بلدم فقط اینکه آشغال ظرفارو نمیدونستم و ضرورت جلا دهنده و نمک ...
حلا و نمک را بریز من قرص فیری پلاتینیوم میزارم که واقعا عالی و کامله ولی جلا و نمک اساسی ترین شده الان برام واقعا قبلا که نمیریختم ظرفهام با الان خیلی فرق داشت تو براقی و تمیزی
اتفاقا ماشین منم بوشه و نصاب بهم همینا رو گفت بعد من یه مدته میدیدم که ظرفها شسته میشه ولی خشک نمیشه ...
مال من که دسش نمیزنم بنظرم تا بیام بچینم و روشن کنم و در بیارم سه سوت با دست میشورم ...تنها چیزی که عشق من لباسشویی روزی ۱ بار یا ۲ روزی یکبار روشن ولی ظرفشویی باهاش اوخت نمیشم نمیدونم چرا نزدیک یکسال گرفتم
کاربر جدید نیستم ۲ تا کاربری تعلیق دادم این سومی 👍نکنه روز سفرم خاتون خونه مادرم،وقت روبوسی آخرم،دستپاچه شد آب و نریخت پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه ها همسفرم،نکنه روز سفرم،همسایه ها دور و برم،هدیه می دادن ببرم،کاسه آب خالی نشد پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه هاهمسفرم،مادرم وقت نمازش،لحظه راز و نیازش،اسممو میگفت و اشکاش،می ریخت رو صورت نازش،قسمم می داد بمونم،قدر ایران و بدونم،راست می گفت حالا میدونم،کشورم بسته به جونم،به کسی که اینجا دارم،نوشتم می رم دیارم،حالا بیشتر از همیشه،واسه خونه بی قرارم،قسمش دادم به جونم،نوشتم خواهشی دارم،پشت سرم آب و نریزی،فکر بازگشتی ندارم،چی شد چی اومد به سرم،که عمری در به درم😔
کاربر جدید نیستم ۲ تا کاربری تعلیق دادم این سومی 👍نکنه روز سفرم خاتون خونه مادرم،وقت روبوسی آخرم،دستپاچه شد آب و نریخت پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه ها همسفرم،نکنه روز سفرم،همسایه ها دور و برم،هدیه می دادن ببرم،کاسه آب خالی نشد پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه هاهمسفرم،مادرم وقت نمازش،لحظه راز و نیازش،اسممو میگفت و اشکاش،می ریخت رو صورت نازش،قسمم می داد بمونم،قدر ایران و بدونم،راست می گفت حالا میدونم،کشورم بسته به جونم،به کسی که اینجا دارم،نوشتم می رم دیارم،حالا بیشتر از همیشه،واسه خونه بی قرارم،قسمش دادم به جونم،نوشتم خواهشی دارم،پشت سرم آب و نریزی،فکر بازگشتی ندارم،چی شد چی اومد به سرم،که عمری در به درم😔
باید برم یکبار دیگه فیلم ببینم ولی چون دو تا مورد من زیاد استفاده میکنم یادم گفت نمیشه دیگه طرف ظرفشویی نرفتم