2777
2789
عنوان

برادر شوهر بی عقل

809 بازدید | 28 پست

دیروز برادر شوهرم ب شوهرم گفت مردونه بریم بیرون منوشوهرمم قبلش باهم قرار گذاشتیم ک بریم بیرون .وقتی داداشش این حرفو زد شوهرم ب من نگاه کرد گفت برم ؟گفتم خودت صلاح میدونی .بعد یه دفه برادر شوهرم جلو جمع بهش گفت چیشد بهت اجازه ندادن ؟ما فقط سکوت کردیم .شوهرم خیلی به هم ریخت .خیلیم ب داداشش احترام میذاره چون ۱۴سال از خودش بزرگتره ولی هیچی حالیش نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعضی جاها باید فورا مرد یا زن تصمیم بگیرن 

ما هم یکی از فامیل مون رو تا یه چیز میگن خودش هیچ اختیاری نداره مظلومانه نگاه خانومش میکنه 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

چقدر بیشعوره. تو باید تو جمع دماغ این مردک برادرشوهرتو میسوزوندی .

میگفتی ما عادت نداریم بدون همدیگه جایی بریم . خداروشکر شوهرم بهترین مرد دنیاس و کلی تعریف از خوبیای شوهرت میکردی .

من یه بار تو جمع خانواده شوهرم یکی به شوهرم گفت زن ذلیل . اینقدر از شوهرم تعریف کردم کل خانواده برام دست زدن و گفتن خوشبختیتون پایدار .

در برابر حرف بیخود دیگران نمیتونم سکوت کنم به هیچ وجه .

چیزی نگفته که،شوخی کرده،من شوهرم خودش به همه میگه خانومم اجاز۶ نمیده

اخه تو خونواده ی شوهرم دوست دارن مرد حرف اولو بزنه ،بعد وقتی میینین ما به هم احترام میزاریم بدشون میاد . مخصوصا داداشش و مامانش .دوست دارن عروس و داماد رو ب سمت خودشون بکشونن