2777
2789
عنوان

برادر شوهر بی عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 28 پست
خاک برسرش چه فوضول ،چه خونه خراب کن

شوهرم امروز صبح حالت افسردگی داشت .هر چی میگفتم چته .میگفت من تو این خونه تصمیم گیرنده نیستم.مرد نیستم و....همش تاثیر حرفایاون داداش الدنگشه

شوهرم امروز صبح حالت افسردگی داشت .هر چی میگفتم چته .میگفت من تو این خونه تصمیم گیرنده نیستم.مرد نیس ...

بهش بگو مرد زمان مرد سالاری اون موقع سواد نداشتن اما الان علم پیشرفت کرده زن و مرد برابرن همه تحصیل کردن،زندگی مشورتی هست در آخرم بگو داداشت به تفاهم ما حسودیش میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بیشعوره. تو باید تو جمع دماغ این مردک برادرشوهرتو میسوزوندی . میگفتی ما عادت نداریم بدون همدیگ ...

من اصلا جا خوردم .نمیدونستم باید چی بگم .زدم بیرون ب بهانه تلفن.شوهرمم پشت سرم اومد .گفتم یچیزی به داداشت میگما.گفت شوخی کرده .گفتم شوخی بیجا نباید بکنه .آخرشم موقع خدافظی اصلا با داداشش و زنش خدافظی نکردم

راستی اینم بگو که کاش همه مردا شعورشون مثله تو بود اگر اینجوری بود آمار طلاق چقدر میومد پایین😁

😂😂خیلی رو در بایستی دارم باهاش اینجوری نمیتونم جوابشو بدم😁😁

حالا زن خودش سر یه بحث دیگه بهش گفت چرا میای خونه مامانت زبون در میاری ؟خودشم زن ذلیله ها

به شوهرت بگو دیدی زنش چقدر بی ادب بود اینجوری با شوهرش صحبت کرد؟؟چون ما به هم احترام میزاریم حسودی میکنه

واااای خب همینو میکوبیدی تو سرش

نمیدونم چجوری جملاتو کنار هم بچینم طوری ک در نهایت احترام بنشونمش سر جاش.از اونا ک‌با پنبه سر میبرن .من اگه بخوام جواب بدم شلیته میشم😂ترجیح میدم حفظ ظاهر کنم