2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

خداوند به زودی آن دری را که به آن چشم دوختید برایتان باز  خواهد کرد... مطمئن باشید😍 

به امید آن روز🎁

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه بیست و یکم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۱۳۵ الی ۱۴۱

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم 

🌱«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷 سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی تک تک شما همراهان گرامی و عزیزانتان😍

التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
به به چه کار خوبی

سلام خوش آمدید😍به به چه همراه خوبی🌸 حضور شما باعث افتخار ماست 💟 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷آرزومند آرزوهای خوب شما 🌹 التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا

سلام دوست خوبم😍 خیلی خوش آمدید🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 بهترین ها رو براتون آرزومندم

التماس دعا..عزیزم هرشب منم تگ کن بیام بخونم

سلام به جمع ما خوش آمدید🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 دوست خوبم لطفاً اگر براتون مقدور باشه هر شب با عنوان شب های بیداری جستجو می کنید چون بعضی وقت تگ نمیشه کرد یا ممکنه فراموش کنم بدقول نشم سپاس که همراه ما هستید🌹

استارتر دستت درد نکن برات صلوات فرستادم  ایشالا حاجت روا بشی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن&nb ...

دوست عزیزم سپاس از حضورتون سپاس از دعاهای قشنگتون 🌹 ان شاءالله 💟 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷

برای پدر منم دعا کنید

سلام مهربونی که به فکر پدرتون هستید واقعا پدر و مادر بزرگترین نعمت هستند که جایگزینی ندارند😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 ان شاءالله حاجت روا باشید و هر چی آرزوی خوب برای پدر عزیزتون دارید برآورده بخیر بشه🌸

امشب به خدا گفتم یه نشونه به بده استارتر اینجا تو تاپیکم لینک اینجا رو گذاشت خداجونم یعنی یه نشونه ...

سلام عزیزم خیلی خیلی خیلی خوش آمدید🌹 ان شاءالله زندگیتون پر از معجزه های زیبای خداوندی 🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 سپاس از دعاهای قشنگتون