2777
2789
عنوان

لیفت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 8779 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين اون عكسي كه چشمات بسته ست مژه هات پر نشون ميده

ليفت ميدوني كه فقط فر ميده مژه رو انگار فرمژه زدي 

اما كاشت خب برات مژه ميذارن پر و بلند ميشه و هزينه ش هم بيشتره ديگه خودت ببين كدوم رو ترجيه ميدي

اکستنشن مژه اولین باره می‌شنوم  اون هزینش چقدره ؟اونم ریزش نمیاره؟

وای انجام نده من مژه هام انقد پربود دوبار انجام دادم خیلی کم شدن تازه موقت دوهفته ای گذاشته بودم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

لیفت ابرو هم خوب نیست انجام بدم؟

ببین چون ابرو و موژه جایین ک با آب در ارتباطن

ینی وقتی صب صورتتو میشوری با حموم میکنی نمیشه ک ب موژها و ابروهات آب نخوره ک چسب لیفتش ماندگاری داشته باشه

واسه همین تا یک هفته ۱۰روز یواش یواش میره چسبش ب من گفتن دو ماه ماندگاری داره اما ۱۰..۸ روز بیشتر نموند

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
لیفت ابرو هم خوبه پس انجام بدم؟

اره خوبه ببين موادش خوب باشه كار بلد باشه هي بياد چك كنه ابروهاتو بگو به بالا شونه نكنه فقط خيلي سيخ ميشه 

من برا دوستم انجام دادم خودم خيليي راضي بود مواد مهمه و مدت زمانش

ببین چون ابرو و موژه جایین ک با آب در ارتباطن ینی وقتی صب صورتتو میشوری با حموم میکنی نمیشه ک ب موژ ...

ببين دشمن ليفت چربيه احتمالا يا قبلش كرم زده بودي برات تميز نكردن يا دستت چرب بوده خورده و كرم زدي 

ببين دشمن ليفت چربيه احتمالا يا قبلش كرم زده بودي برات تميز نكردن يا دستت چرب بوده خورده و كرم ...

ن بابااااا

هیچ ارایشی نداشتم وقتی رفتم برا لیفت

حالت عادی هم از کرم و اینا استفاده نمیکنم

قبلشم صورتمو شستم همونجا

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
عهه پس حتما برا موادش

اره شاید

خیلی خوبه 😍 اگه خودتون مژه های خوبی داشته باشید بعد لیفت خیلی تغییر میکنید، اصلا هم برای من ریزش ن ...

کجا انجام دادین تهرانین؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️