2777
2789
عنوان

عمل بعد از تنگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 17058 بازدید | 43 پست
من میخوام چربی های شکممو بکشن بزنن به سینه هام این با بی حسی هم میشه؟

خیلی از پزشک ها انجام نمیدن 

چون گوله گوله میشه و در اینده ممکنه با غده اشتباه گرفته بشه 

در کل یه روش منسوخ هستش و البته نادرست و خطرناک

به جاش پروتز سیلیکونی انجام بده

فوق العاده هست جای نگرانی هم نداره

الان هم مارک های خوب و معتبر هست تو مارکت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای بخیه هاش خوب بشه دیگ  خارش و سوزش نداره چون اینا هم برای قسمتای بیرونی هستش اما من کلن اصلا بعد عملم اذیت نشدم تازه همزمان لابیاپلاستی هم انجام دادم یعنی دوران نقاهت جفتشونو با هم گذروندم پیش دکتر ماندانا اکبری 

[QUOTE=274748984]جای بخیه هاش خوب بشه دیگ  خارش و سوزش نداره چون اینا هم برای قسمتای بیرونی هستش اما من کلن اصلا ...[

منم ۸روز از عملم میگذره کمترشده خارش وسوزشش.

گلم شما چند روز استراحت کردین وبخیه هاتون جذب شد؟

تو اولین نزدیکی خیلی درد رو تحمل کردی؟

[QUOTE=274748984]جای بخیه هاش خوب بشه دیگ  خارش و سوزش نداره چون اینا هم برای قسمتای بیرونی هست ...

نزدیکیت مثل اولین بار رابطه میشه تقریبا اما الان نباید هنوز رابطه داشته باشی باید صب کنی 

نزدیکیت مثل اولین بار رابطه میشه تقریبا اما الان نباید هنوز رابطه داشته باشی باید صب کنی 

تا دوماه صبر میکنم..خیلیا میگن خیلی سخته همراه با خونریزی،یکی هم میگفت تازه دوسال بعد تونستم نزدیکی داشته باشم تا دوسال دردوخونریزی داشتم.منم می ترسم از الان استرس گرفتم 😭