2777
2789
عنوان

خدایا چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگ اینجوری رسمی با مردا حرف میزنی خداهم ازت راضی نیست 😭

بگووو اره اره تو راس میگی 

خدای تو با من فرق داره 😑😂😂

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

من نفهمیدم فانتزی داره؟نمیدونم چرا ذهنم منحرف رابطه های اونجوری شد ک ی روز ازت بخاد خدایی نکرده🤐🤐

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
اسی نمبخام بدبینت کنم ولی  شوهرایی که از خانومشون میخان با مردا بگو بخند کنن ازون مردایی هستن ...

فک نکنم گلم حس بدی دارم 😰

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من نفهمیدم فانتزی داره؟نمیدونم چرا ذهنم منحرف رابطه های اونجوری شد ک ی روز ازت بخاد خدایی نکرده🤐🤐

ذهنیت منم همین شد🤕😂

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

شماعادی حرف بزن با مردا .حتما خیلی معذب میشی شوهرتم بیشتربدش میاد.اگه اینجوری هستی بنظر من خیلی هم با مردا مبادی آداب حرف بزنی بیشتر تحریک میشن باید عادی باشی عادی.نمیدونم‌منظورمو تونستم بگم یا نه

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
فهمیدم ک جزو دسته بدبین ترین ها هستیم✋✋😑🤧

ن گاهی بدبینی خوبه

ن گاهی بدبینی خوبه

آره ولی من همیشه توی این موردهای زناشویی خیانت و اینها هم کلا خوشبین نیستم

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞