2777
2789

من متاهلمم رشتمم تصویر برداریه و امسال میخام برم دانشگاه ازاد فرهنگ و هنر مشهد، محیطش چطوریع؟ 

کسی همین رشته ی منو رفته راضی بوده؟ حس میکنم این رشتمو اگه بخونم بازار کار نداره واسه همین گیج شدم، چ رشته های پردرامدیو تو دانشگاه فرهنگ و هنر پیشنهاد میدین با بازار کار عالی؟ ب همه ی سوالام لطفا جواب بدین🥲🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب عنوان کسی ک چهار سال عمرش برا دانشگاه الکی هدر داد میگم ن نرو ب جاش اگه ی حرفع یادگرفته بودم الان ...

وای بدتر موندم تو دوراهیی، کدوم شهر و چ رشته ای خوندی میشه کامل توضیح بدی؟ متاهلی یا مجرد؟ و ب نظرت چ هنری بغیر دانشگاه بهتره؟

وای بدتر موندم تو دوراهیی، کدوم شهر و چ رشته ای خوندی میشه کامل توضیح بدی؟ متاهلی یا مجرد؟ و ب نظرت ...

متاهلم دانشگاه دولتی اقتصاد بانکداری قبول شدم انصراف زدم اومدم شهرم روان شناسی خوندم الان مهلم کلاس اول غیر دولتی ام ن ب واسطه رشته ام بلکه با تواناییم و نحوه تدریس عالیم

ب عنوان کسی ک چهار سال عمرش برا دانشگاه الکی هدر داد میگم ن نرو ب جاش اگه ی حرفع یادگرفته بودم الان ...

دقیقا الان فقط حرفه.. من خودم دوتا لیسانس گرفتم به امید کار ولی هیچی به هیچی الان مث چی پشیمونم کار خیاطی آرایشگری ....چیزی رفته بودم حداقل درآمد داشتم ولی الان واقعا میسوزم نه کار دارم نه هنری حتی حوصله و انگیزه دوباره شروع کردن رو هم ندارم

متاهلم دانشگاه دولتی اقتصاد بانکداری قبول شدم انصراف زدم اومدم شهرم روان شناسی خوندم الان مهلم کلاس ...

خب مدرک چی؟ من ۷۰ درصد بخاطر مدرک میرم ک چهار روز دیگه بچه دار شدم مدرکم دیپلم نباشه🥲

دقیقا الان فقط حرفه.. من خودم دوتا لیسانس گرفتم به امید کار ولی هیچی به هیچی الان مث چی پشیمونم کار ...

نمیدونم چیکار کنم اینطوری ک گفتین دانشگاه خوب نیستو و اینا بدتر گیج شدم

نمیدونم چیکار کنم اینطوری ک گفتین دانشگاه خوب نیستو و اینا بدتر گیج شدم

ددانشگاه رو حتما برو  چند سالته؟ در کنارش کار عملی هم بلد باش مثلا رشته ات بازار کارش چی هست فیلمبرداری از مجالس جشن یا مثلا کارهای مربوط بهش 

تازه رشته ات که خیلی عملی هست کاردانش بودی؟

ددانشگاه رو حتما برو  چند سالته؟ در کنارش کار عملی هم بلد باش مثلا رشته ات بازار کارش چی هست فی ...

۱۷ سالمه عزیزم، رشتم تصویر برداریه تو دانشگاه میشه هم فیلمبرداری هم عکاسی هم تدوین و .... انتخاب کرد اما چون یکم خرجش بالاس میترسم بعذش بازار کارش کم باشه یا میترسم الکی ۴ سال عمرمو هدر بدم اخه کسایی ک رفتن دانشگاه میگن نرو بقیع میگن برو نمیدونم، خودم میگم باز حداقل اگه برم مدرکم دیپلم نیس 

۱۷ سالمه عزیزم، رشتم تصویر برداریه تو دانشگاه میشه هم فیلمبرداری هم عکاسی هم تدوین و .... انتخاب کرد ...

خب خیلی رشته ات خوبه حتی اگه وسایل گرونن   دانشگاه رو برو حتما حتی اگه بعدش کار نباشه  ۴ سال هدر دادن نیست حتما برو مدرک این روزها خیلی مهمه ...