2789
عنوان

چیپس میخوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 44 پست
نه خوب نیستم

چرا مامانا

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میخوری؟؟؟

الان اون خانومه چه حالی داره یعنی 😂

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
امروز حالم خیلی بده همه ی کارام خراب شد و فقط مشکل پشت مشکل حالم خیلی بده رفتم بیرون گفتم کمی بگردم ...

من یادم نمیاد اخرین باری که خوب بودمو 

دیگه زدم به اون در بیخیالی 🙃 

امیدوارم مشکلاتت حل شه

الان اون خانومه چه حالی داره یعنی 😂

میگه چه اشتباهیی کردم دو کلمه حرف زدما

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
وای بلا به دور خودت چیزی نشدی

نه خدا رو شکر اینه راست ماشین داغغغغغووووون شد 

طرف گواهینامه نداشت

ولی ترس ورم داشته 

می ترسم

متاهل و البته متعهد (درخواست دوستی بهیچ وجه قبول نمی کنم)

نه خدا رو شکر اینه راست ماشین داغغغغغووووون شد  طرف گواهینامه نداشت ولی ترس ورم داشته  ...

بخیر گذشته که 

ترس نداره دیگه

من یادم نمیاد اخرین باری که خوب بودمو  دیگه زدم به اون در بیخیالی 🙃  امیدوارم مشکلاتت ح ...

تو چرا؟ممنون امیدوارم مشکلات تو هم درست شده اما اصلا حالم خوب نیست خودشم با کسی که مشکل دارم رئیسم هست 

حالا بیا چیبس و با هم بخوریم قربون دل با صفات بشم

😁💋 فداتشم

تو چرا؟ممنون امیدوارم مشکلات تو هم درست شده اما اصلا حالم خوب نیست خودشم با کسی که مشکل دارم رئیسم ه ...

مالی سلامتی و خانواده همسرم 

مثلا امروز از فشار غصه درد و دل کردم به مادرشوهرم که کار نیست کمر همسرمم مشکل داره کار هم داشته باشن مساوی با اسیب تا عمل 

فکر میکنی چی جواب داد؟ گفت من بهش گفتم ازدواج نکنه وقت برای ازدواج هست بره تفریح کنه بگرده زندگی کنه خودش نخواست (هی هم تکرارمیکرد این حرفها رو) منم موندم چی بگم فقط گفتم خدا نیاره اون روزیو که آدم محتاج کسی بشه 

به شوهرمم گفتم میگه تو گفتی اونم جواب داده دیگه یعنی اگر پدر مادر خودمم مثل اینا فقط دنبال سرکوفت بودن دق کرده بودم 

عزیزم برات ناراحت شدم خودت نمی تونی بری سرکار بچه هم داری؟

نه بچه ندارم والا من اومدم شهر شوهرم کارم و لوازم کارمو از دست دادم دنبال کارم گشتم اما قسمت نشده بازم خداروشکر میکنم به مو رسونده ولی پاره نشده صفر صفر نشدیم تا به حال ولی شبانه روز ترسشو دارم شمام غصه نخور حل میشه مشکلت 

نه بچه ندارم والا من اومدم شهر شوهرم کارم و لوازم کارمو از دست دادم دنبال کارم گشتم اما قسمت نشده با ...

امیدوارم زندگیت بهتر بشه با مادرشوهرت هم کمتر رفت و آمد کن اعصاب خودت خراب میشه ممنون اما اگه درست نشه بدبخت میشم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز