2777
2789
عنوان

دندان کشیدن ؟

2002 بازدید | 28 پست

من یه هفته ست دندونمو کشیدم آخری فک بالا الان جای دندون یه چیز سفیدمعلومه زبر انگار دندونو کامل نکشیده نصفه ش مونده ولی مامانم میگه استخون فکته الان برم دوباره دکتر ؟دردم ندارم

الو بگو بینم درد داشت حین کشیدن من خیلی میترسم😭

اون استخون فکت هست نگران نباش روش گوشت میاد

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الو بگو بینم درد داشت حین کشیدن من خیلی میترسم😭 اون استخون فکت هست نگران نباش روش گوشت میاد

نه ولی کاش درستش میکردم ۱و۹۰۰ عصب کشی وپرکردنش میشد یه سوراخ داشت دکتره گفت نکش حیفه  بعدا پشیمون میشی ولی کشیدمش

نه ولی کاش درستش میکردم ۱و۹۰۰ عصب کشی وپرکردنش میشد یه سوراخ داشت دکتره گفت نکش حیفه  بعدا پشیم ...

اشتباه کردی خب

میدادی تخلیش کنه پانسمان کنه برات قسطی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام