2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا سر بارداری قبلیم خیلی بهم استرس وارد کردن و گفتن بارداری پوچه حتی دکتر برا سقطش قرص نوشت اما ...

اون موقع بتاتون چند بود؟من یک هفته بعد موعد ازمایش دادم ۱۵ هزاره میگن احتمالا پوچه که عددش بالاس

مبارک باشه منم بارداری دوممه استرس دارم ی کوچولو میشه راهکار بدین 

سلامت باشی عزیزم

ممنونم برا شماهم مبارک باشه

راهکار اینکه عزیزم سخت نگیر

کثیفیه خونه و به هم خوردن برنامه هات و ... برات اهمیتی نداشته باشه

اوج سختیش ۶ ماه اوله بعد از اون تا یک سال کمی سخته اما بعد از یک ساله شدن فرزند دوم همه چی رو به راحتی میره

اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
اون موقع بتاتون چند بود؟من یک هفته بعد موعد ازمایش دادم ۱۵ هزاره میگن احتمالا پوچه که عددش بالاس

دقیقا قبل از سونوم که بتا ندادم

دوبار بتا دادم اولی ۹۵ شد و دومی ۲۰۰ یادم نیست چند وقت بعدش رفتم سونو دادم اما به حساب تاریخ پریودی ۷ هفته بودم اما لقاح دیر تشکیل شده بود و در اصل جنینم دو هفته کوچیک تر بود

تنبلی داشتی؟چقد اقدام بودی

بله عزیز تنبلی داشتم هنوز اقدام نکرده بودم و چند ماه دیگه قصد اقدام داشتم

اما با ناپرهیزی تو جلوگیری این ماه باردار شدم

بله عزیز تنبلی داشتم هنوز اقدام نکرده بودم و چند ماه دیگه قصد اقدام داشتم اما با ناپرهیزی تو جلوگیر ...

چه خوب که بدون دارو و دکتر رفتن حامله شدی خوشبحالت .مبارکت باشه برا منم دعاکن .من یک سال و نیمه اقدامم ولی نمیشه 

چه خوب که بدون دارو و دکتر رفتن حامله شدی خوشبحالت .مبارکت باشه برا منم دعاکن .من یک سال و نیمه اقدا ...

عزیزم انشاءالله خیلی زود یه نی نی سالم و صالح میاد تو دلت

2824
2823
2791
2779
2792