2821
2789
عنوان

راکوتان☘

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 36 پست
یک ماه پر جوشی  ولی من تازه از دکترمیام باز برام نوسته کل بدنت پوستت لبت خشک میشع

برا من زیاد خشک نشده 

شاید بخاطر اینه ک کم مصرف میکنم

مرسیی💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم یه ماهی میشه میخورم ولی هفته ای یکی اول برون ریزی داره ینی بدتر میشی بعد دو سه ماه تغییر مثبت ...

مرسی گلی

من هر روز میخورم 

ایشالا زودتر هر دومون نتیجه بگیریم😍😘

من خوردم دوسال پیش شیش ماه خوردم الان جوشام برگشته  دردی رو دعوا نمیکنه بدتر دردم بهت اضافه می ...

شاید مشکل هورمونی داری یا درست قط نکردی باید کم کم دوز مصرفو بیاری پایین

مرسی گلی من هر روز میخورم  ایشالا زودتر هر دومون نتیجه بگیریم😍😘

امیدوارم💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من خودم ریزش موی شدید دارم واقعا دیگه راهی جز این قرص نیست

منم به شدت موهام ميريزه 

ولى به نظرم مي ارزه جداقل افسردگى پوست بد نداريم ديگه

بعد دوره خودتو تقويت كن ريزش موهاتم خوب ميشه