2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 41 پست

اگه باشگاه می‌ره براش ست ورزشی و اینا بگیر. اگه مشروب میخوره از این قمقمه ها ک چهار تا ماگ کنارشه اسمش نمیدونم چیه😂. حلقه ی نقره....دستبند چرم از اینا ک ی تیکه طلا روش داره حالا هر طرحی خوشش میاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هدیه معنوی میتونی عکسا یا موقعیت هایی خوشی ک باهم داشتین(اگه مثلا یاداشتی داری از اون دوران ک الان سوپرایز بشه ببینش) از دوران آشنایی تا ازدواجتو مث ی دفترچه کنی بش هدیه بدی . حالا ی کادوم بگیری براش

یا 100 دلیل برای دوس داشتنش رو بنویسی 

اینارو فک کنم ی جا خونده بودم 

ی کیک ولنم بخری

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
هدیه معنوی میتونی عکسا یا موقعیت هایی خوشی ک باهم داشتین(اگه مثلا یاداشتی داری از اون دوران ک الان س ...

گفتم اگه بشه یه کیک بپزم  دیروزم رفتیم آتلیه عکس بگیریم اونا رو قاب کنم بدم بهش خوبه؟🤣

گفتم اگه بشه یه کیک بپزم  دیروزم رفتیم آتلیه عکس بگیریم اونا رو قاب کنم بدم بهش خوبه؟🤣

نه دیگه اونا سوپرایز نمیشه خب  چون با هم رفتین گرفتین دیروز  

مثلا من رلم خیلی احساساتیه تمام حسای خوبی ک باهم ب اشتراک گذاشتیمو اسکرین گرفته بود و کلا همه چیو مینویسه از خاطراتش و ...

ی تایمی بهم نشونشون داد(ما از بچگی با هم بزرگ شدیم و خب اگه با همون لحن بچگونه ک با هم حرف زده بودیم و ابراز علاقه کرده بودیم ) واقعا سوپرایز شدم 

چون من عادت دارم دیلیت اکانت میکنم و چتو پاک میکنم فک نمیکردم اون چت هارو داشته باشه ویادش باشن 

تمام پروفایلا و عکسامو داشت ی چیزایی داشت ک من خودم نداشتمشون . فک کن رفته بودیم بیرون از این ابمیوه  شیشه ایا خورده بودیم نگه داشته بود جلدشو    توش پتوس کاشته بود

منظورم از سوپرایز همچین چیزی بود  

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

این جعبشه

وقتی بازش میکنی یه تعدادی کارت توشه که خودتون تعداد کارتها رو موقع سفارش دادن انتخاب میکنید

بعد روی اون کارتها یه لایه هست که باید خراشیده بشه،زیر اون لایه یه سری قرارهای عاشقانه نوشته شده که باید اونارو انجام بدین،قرارها هم خیلی جالب و بامزن،اگه پارتنرتون پایه اس،حتما بگیرید

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن🤍