2777
2789
عنوان

میخوام باردار شم ولی نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم افکارتو عوض کن همچین فکری هم مشکل از خودشونه ن تو ...

مبارکه عزیزم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
نمیدونم میترسم کسی خوشحال نشه ب خاطر خواهرشوهرم اخه شوهرم چندروز پیش تو جمعشون گفت دلم بچه میخواد م ...

حالا واجب بود شوهرت این حرفو جلو خواهرش بزنه 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
نمیدونم میترسم کسی خوشحال نشه ب خاطر خواهرشوهرم اخه شوهرم چندروز پیش تو جمعشون گفت دلم بچه میخواد م ...

خداوبهش صبر بده عزیزم  سخته  براش ولی شاید خودشم‌مدتی دیگه  گذاشت فرصت های طلایی تو از دست نده  خوب بوده  که  شوهرتم ‌اعلام ‌گرده

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

وا😶چطور روش شد شوهرت؟ حالا بچه میخوایم و میخوایم اقدام کنیم و...تو جمع گفتنش اصلا قشنگ نیس!

خب جلوش حرف بچه نزنین واقعا گناه داره طفلی

تو هم حامله شدی تا چند ماه هیچی نگو بهشون

خدا انشالله به خواهرشوهرت صبر بده سخته براش 

اونم ان شالله حامله میشه

البته از نظر ما همچین چیزی نیست شاید خانواده همسرت آدمای حساس باشن و حسودی کنن ما نمی‌دونیم ولی تو همچنان اقدام کن و تا ۴ماهگی به کسی نگو یا بزار سه ماهت پر شد بگو بعد چون اونام شرایطشون سخته یوقت حسرت نخوره یا چشم کنن چیزی بشه بزار بعد سه ماه که nt وهمه چی سالم بود بگو به همه

بهش حق بده بنظرم…هیچ چیز مثل از دست دادن فرزند آدمو بهم‌ نمیریزه چ یک ماهش باشه چه صدسال 

خب این اتفاقا بیشتر از خود شخص برا اطرافیان سخته...

یکی طلاق گرفته ازدواج نکن بچه نداره بچه نیار و...

ولی شخصی ک غم داره وظیفه داره اطرافیان رو ب غم مبتلا نکنه و خودشو جمع کنه هرکسم از لج بخواد کاری کنه بویی از وجدان و انسانیت نبرده

فداتشم گلم مشکل قلبی داشت مادرزاد

حالا اگه میتونی گلم یه مدت دست نگه دار به هر حال اونم غریبه نیست خواهرشوهرتو و بدتر از همه دلش شکسته اگه اینکارو کنی مطمئن باش خدا پاداش کارتو ب زودی مید چون هدفت اول بخاطر خدا باشه بعدم خواهرشوهرت ❤️🥰

سلام خانومی من یکبار مهم باهات دارم 

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲