عزیزم افکارتو عوض کن همچین فکری هم مشکل از خودشونه ن تو ...
مبارکه عزیزم
اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد تعلیقیت نوش جان ....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
البته از نظر ما همچین چیزی نیست شاید خانواده همسرت آدمای حساس باشن و حسودی کنن ما نمیدونیم ولی تو همچنان اقدام کن و تا ۴ماهگی به کسی نگو یا بزار سه ماهت پر شد بگو بعد چون اونام شرایطشون سخته یوقت حسرت نخوره یا چشم کنن چیزی بشه بزار بعد سه ماه که nt وهمه چی سالم بود بگو به همه
حالا اگه میتونی گلم یه مدت دست نگه دار به هر حال اونم غریبه نیست خواهرشوهرتو و بدتر از همه دلش شکسته اگه اینکارو کنی مطمئن باش خدا پاداش کارتو ب زودی مید چون هدفت اول بخاطر خدا باشه بعدم خواهرشوهرت ❤️🥰
خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲