2777
2789
عنوان

کسی اینجا زگیل تناسلی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32114 بازدید | 216 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم متاسفانه این بیماری به شدت مسری هست و در اثر اولین تماس جنسی واژینال ،مقعدی یا دهانی با فرد آلوده می تواند به بدن فرد منتقل شود .

روش های درمان زیادی داره مثل کرایوتراپی ، سوزاندن ، انجام عمل جراحی ، داروهای موضعی که البته این روش ها درمان قطعی نیستند و فقط زاعده رو از بین میبرن قطعی ترین روش درمان زگیل تناسلی با لیزر هستش، من سه سال پیش مبتلا بودم به این بیماری خیلی برام عذاب اور بود اما خداروشکر الان بالیزر درمان شده ، زندگیم واقعا مدیون دکتر بهمن پور هستم که به من کمک کرد .

وقتی یه دکتر خوب رو کنارت داشته  باشی و یکی که همراهی ت کنه دیگه جای نگرانی نیست ،

بخدا داشتن دکتری که خوش اخلاق یه نعمته ، خدا این نعمت رو به من داده دکتر ه من که خیلی دوسش دارم متخصص زنان تو تهرانه خانم دکتر رمضانی تهرانی

کلا آدم خیلی با سوادی هست