2821
2789
مثبته کههههه😍😍 چند روز از موعدت میگذره؟ برا منم دعا کن 

اصلا هنوز موعدم نرسیده 

شک داشتم بیبی چک زدم مثبت بود 

رفتم آزمایشگاه 

ینییی آدم تو کار خدا میمونه ها😿💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا هنوز موعدم نرسیده  شک داشتم بیبی چک زدم مثبت بود  رفتم آزمایشگاه  ینییی آدم ت ...

عددش خیلی بالاس که 🤔شاید دوقلوعه😂😂

اره بخدا این همه ادم التماسش میکنن نمیده کسی که نمیخواد میده صددددد در صدددددد مصلحتی داره در کارش 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
تازه ازدواج کردم😿💔

چند وقته 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
بچه ها میشه توضیح بدین از کجا فهمیدین مثبته؟؟؟ خود د‌کتر گفت مثبته  ولی خودمم میخوام بفهمم

عدد بالای ۳۰ نوشته مثبته

و

مال شمارو زده بالای ۵۰۰

پس مثبته. و هر ۴۸ ساعت هم قاعدتا باید عددش دو برابر شه. مثلا اگه الان ۵۰۰ هست دو روز دیگه باید حدودا  بشه ۱۰۰۰

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
عدد بالای ۳۰ نوشته مثبته و مال شمارو زده بالای ۵۰۰ پس مثبته. و هر ۴۸ ساعت هم قاعدتا باید عددش ...

عدد بتام خیلی بالاس؟؟؟

راسته میگن که احتمالش هس دوقلو باشه؟؟؟؟

و لازمه دوباره ِآزمايش بدم؟؟

عدد بتام خیلی بالاس؟؟؟ راسته میگن که احتمالش هس دوقلو باشه؟؟؟؟ و لازمه دوباره ِآزمايش بدم؟؟

عدد بتای بالا میتونه باعث دوقلو شدن بشه اما من توی فامیل دیدم بتاشون بالا بوده و یک قلو شده. من خودم توی دو تا بارداری هام عدد بتاهام اختلاف زیادی داشت اما هردوش یه قلو بود. فکرکنم زیاد نمیشه روش حساب کرد.

اگه لازم به تکرارش باشه دکترتون بهتون میگه.

بعضی دکترها حساسترن میگن تکرار شه. من بارداری اولم دکتر گفت تکرار کنم. بارداری دومم یه دکتر دیگه رفتم نگفت تکرار کنم و برای ۸ هفته سونو نوشت برام. تحت نطر دکتر باشید خودش بهترین تصمیمو براتون میگیره

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم