2777
2789
ممنونم. خواننده خاموش بودم چندین ساله ولی عضو شدم امروز

منم مث شما بودم چندسال خواننده خاموش بودم بعد عضو شدم ولی معتادی داره😄

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

[QUOTE=274038118]منم مث شما بودم چندسال خواننده خاموش بودم بعد عضو شدم ولی معتادی داره😄[/QUOTEاره میدونم یکم وارد شم باز خوب الان انگار گنگ هستم هیچی بلد نیستم

[QUOTE=274038118]منم مث شما بودم چندسال خواننده خاموش بودم بعد عضو شدم ولی معتادی داره😄[/QUOTEاره م ...

یواش یواش یاد میگیری گلم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

میشه طرز تهیه بگید ما تو شهرمون هیچکس درست ن میکنه

من یکم تغییرات توش دادم که بنظرم خوشمزه تره 

۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده با یه تیکه کوچولو سینه مرغ 

یک پیمانه لپه یک پیمانه برنج معطر 

لپه رو کامل میپزم بعد رو آبکش میریزم که آبش بره قشنگ له میکنم 

برنج رو هم آبکش میکنم و اگه برنج کامل باشه که کمی میکوبم با گوشتکوب اگه نیم دونه باشه که هیچی 

بعد از برنج و لپه یکم برمیدارم و بقیشو به گوشت اضافه میکنم 

یک ق آرد نخود یک ق آرد برنج و یک ق آرد گندم ( قاشقا سرخالی فقط نخود پر) با یه دونه پیاز رنده شده درشت که آبشو گرفته باشیم یک ق مرزه و کمی نعنا و ترخون و آویشن و نمک و زردچوبه یه دونه تخم مرغ خوب ورز میدیم میزاریم یخچال 

یه دونه پیاز و خلال میکنیم با کمی روغن سرخ میکنیم کشمش و زرشک و گردو هم تفت می‌دیم نعنا می‌زنیم کنار میزاریم 

برای سس هم یه دونه پیاز و تفت می‌دیم نعنا داغ میکنیم زردچوبه و رب گوجه و کمی دارچین می‌زنیم برنج و لپه این هم که جدا گذاشتیم میریزیم سه تا چهار تا قیصی و یک ق کوچولو رب انار البته اگه ملی دوست دارید مثل من یک ق شکر هم بزنید 

من موادمو شش قسمت میکنم وسط هر کدوم پیازداغ و گردو کشمش و زرشک و یه قیصی میزارم و می‌بندم 

بقیه پیازداغ و کشمش و هرچی موند و میریزم تو سس🤪 

وقتی که سس قل خورد کوفته هامون و میندازیم توش و اصلا حرارت و کم نمی‌کنیم باید آبش زیاد باشه 

تا نیم ساعت درش و هم نمیبندیم 

بعد از نیم ساعت زیرش و کم میکنیم و درش و میزاریم 

حالا آنقدر که من نوشتم وقت نمیبره خیلی هم خوشمزس 

تو شهر ماهم نمیپزن ولی خودم و خانواده عاشقشیم