2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی عالیه فقط اگه اون یکی کلیه‌ات هم از کار بیفته می‌فهمی زجر درد و دل‌خوش یعنی چی وقتی بوی هندونه و خیار می‌پیچه ولی تو فقط با حسرت نگاش می‌کنی وقتی مجبوری همه غذاها رو بدون نمک بخوری.😁

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

چیییییییییییی واسه عمل زیبایی کلیه بفروشی؟

عقل داریی ؟ 

نکنی این کارو دختررررر  

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

حتما واجبه

نکن عزیز من سلامتی ی چیز دیگه اسسسس 

والا زشتی باشی اما سالم می ارزه به خوشگل باشی تنت سالم نباشه خدا که الکی دوتا کلیه نداده 

خواهش میکنم دیگه نه بهش فکر کن نه درباره اش حرف بزن 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

جدی پس میگفتن مشکلی پیدا نمیکنی 

اونا خدا نبودن که آینده رو ببینن ممکنه بعد از فروش یه آسیبی ببینی و خودت کلیه لازم بشی درد واقعی رو زیر دستگاه دیالیز تو صورت آدما برو ببین بعد تصمیم بگیر.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.