2777
2789
عنوان

خانوما ماهی عیدم تخم ریزی کرده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7386 بازدید | 53 پست
میبینی ی چیز سفید ازش آویزون؟؟؟؟

چیز سفید و دراز  از زیرشکم  ماهی به قول دوستمون پی پی  ولی مال ما سنگ و صدف و گیاه کف ظرف بود نمی دونم کی تخم ریزی کرده بودن شده بودن کلی بچه ماهی

دو سال پیش هم پسرم تخم قورباغه اورد انداخت تو شیشه بزرگ جا سس بعد شدن بچه قورباغه کم کم پا در اوردن شدن بچه قورباغه بردیم انداختیمشون کنار رود خونه

مثل عکس تو کتاب علوم رشد کردن😂

📌متولد ۷۷ نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرمز خیلی فضولات داره.ولی اینی ک میگی آویزون تخم نیست فضولاته اویزون میمونه حتی ممکنه ساعت ها اویزون ...

گلم میشه بگی چ هزینه های داره؟چ چیزای لازم دارن؟

گلم میشه بگی چ هزینه های داره؟چ چیزای لازم دارن؟

من ماهی گیاهخوار خریدم.چون یا باید گوشت خوار باشه یا گیاه خوار .بعد نیاز به اکسیژن و ترموسات اینا دارن.حالا مشکل اینا نیستا اینا قیمتی ندارن.قدیم با مقدار کمی پول میرفتی کلی میگرفتی الان گرونیه.حقوقا رشد نکردن.من صد تا ماهی داشتم یادش بخیر  هرماه میرفتم یک جفت نر و ماده میخریدم .ماده رو اونی انتخاب میکردم که باردار بود.بعد نر به خاطر خوشکلیش.بعد نزدیک زایمانش میشد مشخص بود از حالت ماهی مینداختمش تو اتاق زایمان.هر شکم هشت تا ده تا میزایید.خیلی قشنگ بوددددددددددد وقتی زایمان میکرد برمیگردوندم تا ظرف اصلی پیش بقیه ماهی ها.خیلی قشنگه باور کن.بعد اکواریوم ما خیلی بزرگ بود نصف اپن اشپزخونه رو میگرفت خیلی دوست دارم.قدیم بیدار میشدی هر ماه یا چند ماه چند تا مرده پیدا میکردی اصلا زورت نمیومد چون قیمتی نداشتن.میتونی زاد و ولد کنی و زیاد کنی ولی میدونی چیه اصلا اعصاب ندارم فشار زندگیا اینقدر بالا رفته حوصله ات به این چیزا نمیکشه شاید روزی به اطمینان مالی رسیدم و یکم محکم شد باز راه بندازم ولی بعیده.دله خوش میخواد من ندارم

من ماهی گیاهخوار خریدم.چون یا باید گوشت خوار باشه یا گیاه خوار .بعد نیاز به اکسیژن و ترموسات اینا دا ...

ای جان چ حس خوبی داره 

انشالله ک هم دلت خوش بشه گلم هم دستت بازتر  

ای جان چ حس خوبی داره  انشالله ک هم دلت خوش بشه گلم هم دستت بازتر  

مرسی خوشکلم ولی اصلا حوصله ندارم.الان میدونی ارزوم چیه.اصلا خونه ندارم ولی خونه خریدم یک گوشه خونه رو سطحشو بیارم بالا در حد سه متر.فضا.دور تا دورشو شیشه بزنم با گلدون که هر کلدون توش سبزی بکارم فواره آب ها هستن شیکه یک گوشه میزاری بزارم روشنش بزارم و چند تا قناری ول کنم توش بدون قفس با یک میز کوچیک چوبی و صندلی.در حدی یک چای یا نوشیدنی یا یک کتاب داخلش بخونم خلاصه در روز یک ساعتی رو برای خودم خلوت کنم داخلش.ولی فعلا خونه ندارم روز به روز گرونی تورم بیشتر و هزینه های اضافه تر

مرسی خوشکلم ولی اصلا حوصله ندارم.الان میدونی ارزوم چیه.اصلا خونه ندارم ولی خونه خریدم یک گوشه خونه ر ...

این آرزوی خیلیاس گلم یکیش خودم بخدا بزرگترین آرزوم همینه ک ی خونه از خودم داشته باشم حتی شده ی ۶۰ متری 

خدا کمک هممون کنه انشالله ب زودی همه صاحب خونه بشیم

این آرزوی خیلیاس گلم یکیش خودم بخدا بزرگترین آرزوم همینه ک ی خونه از خودم داشته باشم حتی شده ی ۶۰ مت ...

ما داشتیم از دستش دادیم دیگه با این گرونیا نمیشه هرچقدر جمع کنی دوبرابرش میره رو قیمت خونه هی عقب تر میوفتی