2777
2789
مثلا چی؟ من دعاهام هیچوقت نمیشه.

باتمام وجود ازخدابخاه 

برای دعاکردن شرایط رو رعایت کنید 

سرچ کنید کامل بیاد 

اول استغفار کنید وطلب بخشش خدارو ستایش کنید شکرگزار نعمت هایی ک عطاکرده باشین تک تک بشمارین .

سوره واقعه یاسین هم عالیه 

ولی اگ قبل دعااستغفارکنید کارسازه گشایش ایجاد میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشینتون خوب بوده اگ پراید بود بازم خش رو ناختون نمیفتاد؟؟

ماشینمون خارجی بود ولی بازم زنده موندن تو اون صحنه معجزه بود 🥺 خودمم ب همه میگم اگه ماشینمون پراید بود الان اون دنیا بودیم 😂🥲

مثلا چجوری؟ چکار میکنی؟ ولی چه خوب🙂

شکرگذاری بابت تمام نعمت هایی ک بهم داده و قراره بده اوایل عقدمون ماه های اول همسرم هنوز شناخت کامل از من نداشت هر اتفاقی ک میفتاد و از نظر ایشون منفی بود من ب مثبت  میگرفتم. ی بار اعصابش بهم ریخت گف شد من ی چیزی بگم و تو نگی حتما مصلحتی بوده ک ما بیخبریم گفتم نه بالاخره ی روزی معنی حرفمو درک میکنی. ی بار ماشین مون خراب شده بود میخاستیم بریم بیرون هرکاری کرد روشن نشد اعصابش داغون شد منم فقط تو دلم میگفتم خدایا شکرت داری جلو ی اتفاق بد رو میگیری همون جا هم کارا خدا کیفمو فراموش کرده بودم گفتم تو سعی کن روشن میشه منم برم کیفمو بیارم برگشتم خونه دیدم زیر گاز خاموش شده برادرمم تو خونه خواب در پنجره همه بسته. ی عالمه اتفاق برا من افتاده ک خدا جلوشونو گرفته

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
بنده نظر کرده خدا 

نمیدونم شاید. رابطه خوبی باهاش دارم خیلی وقتا بودع غر زدم سرش گله کردم فقط گوش داده و بعد خودش ارومم کرده بهترین رفیقه

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
بلع  دل شکسته بودم طوری ک ساعت ۵صب موقع اذان بلندمیشدم گریه میکردم گفتم خدایا حداقل فلان چیزو ...

خوش به حالت منم قبلا از خدا میخواستم یه سری چیزا رو بهم داده دیر و زود ولی الان یه چی میخام خیلی دعا میکنم کاش فرجی بشه