2777
2789
عنوان

خوابم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
شایدم اون شب خواب باشه مثل دختر من بعد من روز خوابم میاد اون میاد بالا سرم    

ولی فک نکنم چون نوزاد هر ۱ ساعت شیر میخواد بعدشم مثل خودم عادت بدم دیگه تنها نمی مونم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
عزیزم  خداقوت بهت بده  حداقل روز رو اگه بخوابه خوبه که خودتم همراش بخوابی  هرچند ب ...

ممنون عزیزم❤️😘 

میخوام روز بخوابم اون یکی بچمم بیدار میشه نمیتونم😄

انشالله

دلتنگی مثل نشتی گاز میمونه.نه صدایی داره نه بویی.و نه هیچ رنگی ؛اما اروم اروم خفت میکنه.....ツ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی فک نکنم چون نوزاد هر ۱ ساعت شیر میخواد بعدشم مثل خودم عادت بدم دیگه تنها نمی مونم

انشالله عزیزم بسلامت بدنیا بیاد 

چن ماهته

دلتنگی مثل نشتی گاز میمونه.نه صدایی داره نه بویی.و نه هیچ رنگی ؛اما اروم اروم خفت میکنه.....ツ
ممنون عزیزم❤️😘  میخوام روز بخوابم اون یکی بچمم بیدار میشه نمیتونم😄 انشالله

واقعا همینه که میگن بهشت زیر ‌‌‌‌پای مادره 

انشالله فرزندانتون عاقبت بخیر باشن و صالح

انرژی زا ، قهوه ، میوه ، ویتامین سی ، چند هفته درمیون نوروبیون اینارو استفاده کن که انرژی داشته باشی 

نه دیگه اونم تا دوماه اوله خواب بچه دست ما نیس که هر وقت خوابید بعدشم بیداری قبل از بارداری و بارداری فرق داره من خودم توی کل بارداری تا ۷ بیدار بودم بعد میخوابیدم کلا همیشه بیدار بودم ولی بعد از زایمان ارزوی خواب داشتم انگار که صد سال نخوابیده بودم. 

واقعا همینه که میگن بهشت زیر ‌‌‌‌پای مادره  انشالله فرزندانتون عاقبت بخیر باشن و صالح انرژی ز ...

فدات 

مرسی عزیزم💋

نه دیگه اونم تا دوماه اوله خواب بچه دست ما نیس که هر وقت خوابید بعدشم بیداری قبل از بارداری و باردار ...

واقعا همینطوره الان انقدر دوس دارم فقط بخوابم 

چون خیلی خسته شدم یه چن روز رفتم خونه مامانم خیلی خوب بود میخوابیدم خیالم راحت بود مامانم پیش بچمه انقدر خوابم سنگین میشد دیگ صدا بچه متوجه نمیشدم

نه دیگه اونم تا دوماه اوله خواب بچه دست ما نیس که هر وقت خوابید بعدشم بیداری قبل از بارداری و باردار ...

باید یکی باشه بچه رو نگه داره بخوابی من خداروشکر مادرم پیشمه و داداشم بهشون میدم مراقبت کنن بخوابم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم