2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 96 پست
سعی میکنم ادم حساسیم طول میکشه این رفتارو فراموش کنم و دخترمو دوباره به حالت عادی برگردونم  هم ...

ولی بازم پدره مادر منم همین حرفارو میزنه بابابزگ منم بهتر با ما رفتار نمیکرد چون خیلی پیر بود خوصلمون و نداره  ولی من امشب بیدارم بخاطر همین امروز حالش بد شده بردنش بیمارستان ما از یه شهر دیگه نصف شب رفتیم یه شهر دیگه بابابزرگم و احیای قلبی دادن التن خواب اور دادن مامانم همش به صورتش دست میکشه میکنه بابا فقط چند سال دیگه 

پدر شماهم خستست اینجوری نشون داده 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
التماس نکن تورو خدا تو اولین باش اولین قطع کننده  بر گرده هم حرمت ها شکسته لیاقت تو بیشتره  ...

خیلی هم تحقیرم کرد گفت فقط دوست باشیم 🥲💔😔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اینکه تو فکر رلم ک سه هفته بلاکم کرده رفته 💔🥲

منم کوچیک بودم کم سن وسال تر بودم از اینکارا کردن خیلی احمق بودم من

اونم بلاک کرد رف(خیلی همو دوس داشتیم:/)

اوایلش دلم خیلی تنگ شد ناراحت بودم افسردگی گرفتم

ولی باور کن الان سه سال گذشته فقط فوشش میدم بخودم میگم چقد اسکل بودم

دختر خوب از من به تو نصیحت

ول کن فراموش کن

به پیشرفت خودت فکرکن کم کم به جاهایی میرسی حتی رلت یادت نمیاد

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

دارم بچمو شیر میدم‌و‌صلاح مصلحت‌ میکنم فردا ببرمش دکتر یانه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
خیلی هم تحقیرم کرد گفت فقط دوست باشیم 🥲💔😔

تو هم صداش کن داداش  حرص بخوره برو سراغ یکی دیگه

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
:)

😔💔هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سر و سامان خودش کرد :))))) 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

از غم مریضی دخترم ۳ سال خاب راحت ندارم میشه التماستون کنم برای شفای دخترم حدیث کسا بخونید و بهم اعلام کنید خیلی خستم بچه ها انشالا هیچوقت درد کشیدن طفلتونو نبینید توروخدا منت ب سرک بزترید و ب نیت شفای دخترم براش حدیث کسا بخونید

با صدای رعد و برق بیدار شدم 

دیدم حیاط آب برداشت 

گفتم مامان بدوییم که لباسا رو بندع و دوباره دارن خیس میشن

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

یکماه نشده خودمو و نوزادم مریض شدیم رفتیم دکتر خوب شدیم الان باز دوباره هردومون 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
منم کوچیک بودم کم سن وسال تر بودم از اینکارا کردن خیلی احمق بودم من اونم بلاک کرد رف(خیلی همو دوس د ...

🥲💔خاطره ها چی خاطره ها ک باهاش داشتم خیلی دوس دارم :) 

از غم مریضی دخترم ۳ سال خاب راحت ندارم میشه التماستون کنم برای شفای دخترم حدیث کسا بخونید و بهم اعلا ...

فردا میخونم حتما 

ولی بازم پدره مادر منم همین حرفارو میزنه بابابزگ منم بهتر با ما رفتار نمیکرد چون خیلی پیر بود خوصلمو ...

من اصلا نمیذارم دخترم براش کاری انجام بده ب چ دردم خورد تو زندگی تحقیرم کرد نابودم کرد با احساس گناه بزرگ شدم ولی دیگه نمیذارم دخترمو اینجوری بگه