2777
2789
🤣🤣🤣ب خدا ک رز قرمزو سفید و سبز بر میدارم ک شکل پرچم شع

عالییییییییییی   من برا تولد دوستم . از باغ اجاره کردن و تولد گرفتن و دوستاشو دعوت کردن رسیدم به رستوران دعوت کردن ، بعد کافه . حالا هم که نزدیک تولده و جیبم خالی به این رسیدم فقط کادو بدم اونم باید پولشو قرض کنم  گلم میخواستم بخرم اونم کنسل شد با کیک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دم در بپرس ديدي ميصرفه برو داخل خدايش چقدر خريد سخت شده قيمتها لحظيه 

عاره بخدا چند روز پیش ی شکت خریدم با بادی شد ۱و۲۰۰ یه زمانی یکو دویس دوازده گرم طلا بود

عالییییییییییی     من برا تولد دوستم . از باغ اجاره کردن و تولد گرفتن و دوستاشو دعوت کردن ...

🤣🤣🤣ببین بیا پولارو یکی میکنیم ی گل میخریم من میبرم برا رلم بعد برگشتنی پسش میگیرم توعم ببر بده رفیقت ته تولدش پسش بگیر اخرسرم نصف قیمت میفروشبم نصف پولمون دستمون میاد🤣🤣🤣

🤣🤣🤣ببین بیا پولارو یکی میکنیم ی گل میخریم من میبرم برا رلم بعد برگشتنی پسش میگیرم توعم ببر بده رف ...

بابا من هزار بار گفتم اونا باید برای شما گل بخرن،شما خودتون گل اید

خورشیدام خدایا بازم شکرت
🤣🤣🤣ببین بیا پولارو یکی میکنیم ی گل میخریم من میبرم برا رلم بعد برگشتنی پسش میگیرم توعم ببر بده رف ...

حله لوکیشن بفرست بیام دنبالت

بیا یه جا برگزار کنیم مراسم هامونو . دنگی بشه همه چی   

بیچاره میترسم پول کادوش هم جور نشه 

بابا من هزار بار گفتم اونا باید برای شما گل بخرن،شما خودتون گل اید

ببین تو بهترین حرفو بم زدی همچی کنسل پوله گلو میدم ی پیتزا مخصوص میخورم باشکم پر میرم پیشش تهش تو کافم چیزی نمیخورم میگه دختره خفنو چشمو دل سیره😌

حله لوکیشن بفرست بیام دنبالت بیا یه جا برگزار کنیم مراسم هامونو . دنگی بشه همه چی     ب ...

🤣🤣🤣☹حالا من میخام باگل سرهمشو بیارم ولنم چیزی نخرم تف به دانشجوییو مفلکیاش