2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

الهی آفتاب زندگی تون پر نور باشه

الهی روزی تون پربرکت باشه 

الهی همیشه شادی تو لحظه هاتون و خوشبختی مهمان خونه هاتون باشه

الهی آمین😍

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه بیستم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۱۲۷ الی ۱۳۴ 

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم 

🌱«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷 سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی تک تک شما همراهان گرامی و عزیزانتان😍

التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

سلام عزیزم خدا خیرت‌ بده هرشب بزار اگه زحمت نیست بی زحمت به منم میشه بگید راسی اگه راضی هستین منم تاپیک بزنم و بقیه ارو‌ دعوت‌ کنم به خوندن قرآن 

ممنونم که این کارو کردین باعث شدین پا بزارم‌ رو نفس ام آخه خیلی تنبل شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خدا خیرت‌ بده هرشب بزار اگه زحمت نیست بی زحمت به منم میشه بگید راسی اگه راضی هستین منم تا ...

سلام عزیزم خیلی خوش آمدید🌸 سپاس از حضورتون بله امشب بیستمین شب هست ان شاءالله اگر توفیقی و عمری باشه هر شب مهمان لحظه هاتون خواهیم بود😍 لطفاً هر شب با عنوان شب های بیداری پیگیر می شوید چون ممکنه فراموش کنم بدقول نشم چون بعضی وقت ها هم تگ نمیشه کرد🌷 بله خیلی هم عالی باعث افتخار ماست که دوستانتون رو هم دعوت کنید🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💟 بهترین هارو براتون آرزومندم

سلام عزیزم‌ خدا ازتون قبول کنه حاجاتتون انشاءلله جمیعا برآورده بشه بحق صاحب قران و اهل بیت علیهم السلام 

التماس دعا 

میشه لطف کنید درخواست دوستیمو قبول کنید ک هرشب از تاپیکتون مطلع شم ؟🙏

سلام عزیزم‌ خدا ازتون قبول کنه حاجاتتون انشاءلله جمیعا برآورده بشه بحق صاحب قران و اهل بیت علیهم الس ...

سلام دوست خوبم🌸 سپاس از حضورتون و دعاهای قشنگتون🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 حاجت روا باشید ان شاءالله

سلام عزیزم خدا خیرت‌ بده هرشب بزار اگه زحمت نیست بی زحمت به منم میشه بگید راسی اگه راضی هستین منم تا ...

سلام لطفاً در صورت زدن تاپیک آدرس این لینک داده شود و به این صفحه دعوت شود سپاسگزارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10340505/شب-های-بیداری-شما-هم-دعوتید-۲۰-تلاوت-یک-صفحه-از-قرآن-کریم-به-همراه-تدبر-در-معان?postId=273990996