2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم دوسداری؟؟؟

اره خیلی مخصوصا اگه هر دوتاش دختر باشه 🥺❤️

البته هنوز مجردما 🤣

ولی کلا خیلی خوبه

امیدوارم بچه هات به سلامتی به دنیا بیان 😍 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اره خیلی مخصوصا اگه هر دوتاش دختر باشه 🥺❤️ البته هنوز مجردما 🤣 ولی کلا خیلی خوبه امیدوارم بچه ه ...

ممنون قشنگم.الهی نصیبت بشه

یکم دلهره دارم این هفته هازود بگذره ممنون از دعااات

..

عزیزم من دوقلو ناهمسان دارم ولی اصلاااا از چیزی نترس و سلامت بچه هاتو بسپار دست کسی که خودش این دوتا فرشته رو تو وجودت قرار داده.

ببین ، برو نرم افزار نی نی پلاس رو دانلود کن. بعد از نصب، گروهِ مامانای دوقلو و سه قلو رو سرچ کن . حدود دو هزار نفر عضو داره .

صد نفر فعال داره که همه دوقلو یا سه قلو باردارن و هر سوال یا تجربه ای که دارنو تو گروه میذارن. 

من خودم تا پایان بارداری تو این گروه بودم . خیلی بدردم خود، خیلی .. خصوصا داروهایی که باید تو بارداری دوقلویی مصرف میکردم رو طبق تجربه دوستان به دکترم پیشنهاد میدادم یا خیلی چیزای دیگه درباره سونو ها و مراقبت های بارداری پرخطر .

اما اینقدر خودتو نترسون . فقط استراحت نسبی داشته باش. طول سرویکس رو هر دو هفته یا زودتر چک کن که دهانه رحم بسته باشه زایمان زودرس نشی خدایی نکرده.

تا ۲۸ هفته حداقل باید برسونی ، از ۳۰ هفته خطر رفع شده و بچه ها دنیا بیان سالم میمونن ‌..

فقط مراقبت و استراحت داشته باش که بعدش شب بیداری ها شروع میشه😂😅🌹

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
به سلامتي عزيزم خيلي مراقب خودت باش و مدام تحت نظر پزشك بلش البته كه خدا رو شكر تو مرحله ي خطر رو ...

تحت نظرم مدام

خیلی ممنونم بابت دلگرمیت.این یک ماهم میگذشت...

..