2777
2789
عنوان

پیام دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست
شلوارو پوشیدی عکس گرفتی؟😂

نه بخدا رو زمین گذاشتم🤣فکر کنم تبر زده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا شماره کارتت ندادی دختر خانم؟ شرمنده البته 

میترسم آخه تا حالا کسی اینجوری حرف نزده بود اصلا آدرسم درست نداده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خیلی بامزست دختر خانم خوبی سلامتی، شماره کارت بفریت بزار پولتو بده بعد بلاکش کن

نه اصلا میترسم شماره کارت هم بدم یهو بدبختم نکنه😂

هرجور باشه خریدار باشه مهم نیست ک شما شماره کارت بده میفهمی اذیت میکنه یا واقعا خریداره

اگه کارتمو مشکلی براش به وجود بیاره چی

نه اصلا میترسم شماره کارت هم بدم یهو بدبختم نکنه😂

نترس اگر خیلی میترسی بی خیالش شو

وگدنه ادرس بگیر و کارت بده بعد فرستادتش بلاکش کن تمام

جدید الورود نیستم ، خیلی وقته خاموش مطالب رو میخونم، عضو شدم تا در حد توانم به اونایی که نیاز دارن کمک کنم
چطور بدونم توی دیوار وسایلمو ب چه قیمتی بزارم؟😐

خودت قسمت میزاری مثلا این شلوار که من گذاشتم بیرون ۵۰۰ هست من گذاشتم ۳۵۰

یه چیزی هست راجع به دیوار. من شنیدم بعضی اگهی ها معنی خاصی دارن مثلا اگهی کفش واسه یه عده معنی ...

😑😑😑وای

یه کیف دارم نزدیک سیصد تومن خریده بودم اصلا استفاده نکردم نمیدونم چن بزارم

بزار ۳۵۰ که ۳۰۰ بفروشی چون میگی نو استفاده نکردی

2827
2791
2779
2792