2777
2789
عنوان

دزدین ماشین😭

504 بازدید | 44 پست

سلام

خانوما دیشب رفته بودیم مهمونی از دماغامون درومد ماشینمون رو دزدیدن به 110 خیلی زنگ زدیم اما اصلن اهمیت نمیدن ماشینمونم خیلی بد روشن میشه نمیدونم چطوری بی شرفا بردنش چ سوره ای بخونیم چیکار کنیم راه حلی دارید بلکه سریعتر ماشینمون پیدا شه دارید تاپیک کنید خیلی ممنون میشم اصن حال خوبی نداریم تو این اوضاع مالی واقعا اتفاق بدی افتاده😔

لطفا کمک کنید یا اگر تجربه دارید بگیدددد😔🙏🏻🙏🏻

یادها رفتند و ماهم میرویم از یاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره؟😕😕واقعا توقع داری با سوره ماشین پیدا شع 😑😣هووف ....هیچی باید برین کلانتری حضوری بگین بازنگ ...

به هیج جاشون نیس میگه ولش کنین ارزش نداره/:😔

پیدا میشه ولی فقط اتاقش.. اوراقی میشه... مگه قفل نکردین.. قفل فرمون قفل پدال ... 

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
پیدا میشه ولی فقط اتاقش.. اوراقی میشه... مگه قفل نکردین.. قفل فرمون قفل پدال ... 

فرمونش قفل بوده وای نگو اوراق بابام بیچاره سکته میکنه😔

برا ما رو هم پارسال برده بودن. پیدا شد. همه چیشو باز کرده بودن حتی لاستیکاشو

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
فرمونش قفل بوده وای نگو اوراق بابام بیچاره سکته میکنه😔

خدا نکنه.. پیش میاد..سخته ولی انشاالله پیدا میشه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗