2777
2789
چ روزیم ب دنیا اومدی  مبارکههههه    

آره همه میگن امام خمینی وارد شد تو همه فیلمای تولدمم هست😅😁

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله ١٠٠ ساله شی

نع ١٢٠ ساله شی

نععععع ١٢٠ سال کمه,همیشه زنده باشی😅😍😍😍

مباااااارکه❤💚💜

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
کارنامه خواهرتون چیشد

فعلا ندادن میگن سیستم مشکل داره 😐

ولی از چندتا دبیراش‌ پرسید نمرشو‌ گفتن 

مطالعات۱۹

عربی ۲۰ 

قرآن ۲۰

معارف۱۹

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
ایشالله ١٠٠ ساله شی نع ١٢٠ ساله شی نععععع ١٢٠ سال کمه,همیشه زنده باشی😅😍😍😍 مباااااارکه❤💚💜

مرسیییی عشقمم 😅♥️♥️

ایشالله ١٠٠ ساله شی نع ١٢٠ ساله شی نععععع ١٢٠ سال کمه,همیشه زنده باشی😅😍😍😍 مباااااارکه❤💚💜

😂😂😂❤

میخوام براش بخونم . 

موافقی عیشقم؟

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
مبارک ارزوهات خاطرشن

مرسی عزیزم ♥️🔗 

بچههههه ها ی چیز کشف کردم کراشم ک قرار بیان بزودییی خاستگاریم اونم ۲۲ بهمنه😍😂

تولدت مبارک عزیزم انشاالله هر آرزویی داری خدا ۱۰برابرشو بهت بده امیدوارم دلت شاد لبت خندون واشکت ...

مرسییی عزیز دلم 💋 چ آروزی خوبی 😍