2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3830 بازدید | 88 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزدیک ۲۰ 

خب دخترم این چه کاریه آخه دنبال درسو مشقت باش اینکار چیزی جز سقوط در انتظار آدما نیست بگو بخند شاد باش به ایندت فکر کن تلاش کن این تو به بهترین شکل ممکن بسازی

راه حل غلبه بر مشکلات این نیست باید با مشکلات کنار اومد در صدد برطرف کردنشون بود نه اینکه با هر مشکلی اقدام به خود کشی کرد سریع به پزشک مراجعه کن قبل از اینکه دیر بشه بعداً پشیمون میشی.

هیچ مشکلی اینقدر بزرگ نیست که ادم بخاطرش همچین کاری بکنه تو شایسته زندگی کردن و لذت بردن از زندگی هستی

زندگی با وجود تمام سختی‌ها زیباست 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

اصفهانی هستی؟

میدونم شاید این حرفم برات خنده دار باشه یا اصلا به عقایدت نخوره ولی اگه خانوادت گیر نمیدن الان حاضرشو برو گلستان شهدا ازت خواهش میکنم برو یه بار برو یه داداش بین شهدا برای خودت پیدا کن باش حرف بزن مطمئنم پشیمون نمیشی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

هر کس دنیا را از زاویه دید خود قضاوت می‌کند،

گاهی بهتر است جای خود را برای بهتر دیدن عوض کنید …

هیچ‌وقت در زندگی‌تان به خاطر احساس ترس عقب ننشینید.

همه‌ی ما بارها این جمله را شنیده‌ایم که :

بدترین اتفاقی که ممکن است بیفتد چیست ؟

مثلاً اینکه بمیرید ؟ اما مرگ بدترین

اتفاقی که ممکن است برایتان رخ دهد نیست،

بدترین اتفاق در زندگی این است

که اجازه دهید در عین زنده بودن، از درون بمیرید !…

۱۰تا قرص کاریا نمیکنه اسی مخصوصا وقتی نمیدونی چیا خوردی شاید قرص معده خورده باشی  یا مثلا قر ...

بستگی به بدنش داره کسانی بودن با 5قرص سنکوپ کردن 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
راه حل غلبه بر مشکلات این نیست باید با مشکلات کنار اومد در صدد برطرف کردنشون بود نه اینکه با هر مشکل ...

من هیچ کسو ندارم مامانم که بهم میگه هر چی میکشم از تو میکشم لعنت به اون روزی که تو دنیا اومدی ایکاش فردا نباشی و ..... 

بقیه اطرافیانم که بدتر 

خوب چرا وقتی توی دنیا جایی ندارم بمونم؟

خیلی پشیمون میشی 

کاش نمیکردی حالا که کردی زود برو بیمارستان 

بخدا من تجربشو داشتم علاوه بر اینکه به مشکلاتت اضافه میشه همیشه پیش خانوادت شرمنده ای. 

تاپیکتو دیدم یاد خودم افتادم تن و بدنم میلرزه اسم خودکشی میاد

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁