2777
2789
من خیلی میترسم همش فکرای بد میکنم.توی اینترنت خوندم سرطان واین حرفا

تو اینترنت برای یه عطسه ساده ام سرچ کن تهش میفهمی ممکنه ازش بمیری!اکثریت آدما آفت میزنن ولی من ندیدم کسی از آفت مرده باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط آفتین ژل.  فقط...  من بیست ساله افت میزنم 2ساله با افتین ژل اشنا شدم زندگیمو عوض ...

میشه بگی افت که میزدی چه جوری خوب میشدی قبل اینکه افتین ژل بزنی.یعنی دوهفته کامل سوزش داشتی

تو اینترنت برای یه عطسه ساده ام سرچ کن تهش میفهمی ممکنه ازش بمیری!اکثریت آدما آفت میزنن ولی من ندیدم ...

نمیدونم زده یکی از علایم سرطان .منم اولین باره میزنم غدد لنفاوی هم درد میکنه واسه همین میترسم از بس گریه کردم نمیتونم چیزی بخورم

میشه بگی افت که میزدی چه جوری خوب میشدی قبل اینکه افتین ژل بزنی.یعنی دوهفته کامل سوزش داشتی

آره بابا پدرم در میومد... زیر گوشام هم درد میگرفت. 

آب خوردنم برام عذاب بود.. زجر به تمام معنا حتی تا 3 هفته هم من تجربه داشتم. 

ولی از وقتی افتین ژل رو. پیدا کردم به12ساعت نکشیده افتم رو خوب میکنه

آره دقیقا... هر طرف دهان که افت داشته باشی همون طرف فک و گوشات غدد لنفاویا ملتهب و درد ناک میشه.&nbs ...

خدایا شکرت باورت میشه ازترس اینکه دکتر بگه سرطانه نرفتم فقط خدا میدونه چه کشیدم

آره دقیقا... هر طرف دهان که افت داشته باشی همون طرف فک و گوشات غدد لنفاویا ملتهب و درد ناک میشه.&nbs ...

ببخشید فقط یه سوال دیگه وقتی افتین ژل میزدی خوب میشدی دیگه اثری از افت نبود زخمش خوبه میشد سریع

عزییزم 😂 نه بابا نترس طبیعیه طبیعی. به محض خوب شدن افت لنف هام خوب میشن

اخه تا حالا نزده بودم دفعه اول که دیدمش هی میگفتم اخه این چه جوری سوخته بعد زدم اینترنت نوشته افت دهان