مریمگلیشم مدیر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 عنوان افت دهان | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست بچه ها کسی راجبش میدونه.چندروزه خوب میشه؟؟ الان یه هفتس بالای لثه بالایی زده وخوب نمیشه 1401/11/22 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaniya عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 3284 من خیلی میترسم همش فکرای بد میکنم.توی اینترنت خوندم سرطان واین حرفا تو اینترنت برای یه عطسه ساده ام سرچ کن تهش میفهمی ممکنه ازش بمیری!اکثریت آدما آفت میزنن ولی من ندیدم کسی از آفت مرده باشه
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 فقط آفتین ژل. فقط... من بیست ساله افت میزنم 2ساله با افتین ژل اشنا شدم زندگیمو عوض ... میشه بگی افت که میزدی چه جوری خوب میشدی قبل اینکه افتین ژل بزنی.یعنی دوهفته کامل سوزش داشتی
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 تو اینترنت برای یه عطسه ساده ام سرچ کن تهش میفهمی ممکنه ازش بمیری!اکثریت آدما آفت میزنن ولی من ندیدم ... نمیدونم زده یکی از علایم سرطان .منم اولین باره میزنم غدد لنفاوی هم درد میکنه واسه همین میترسم از بس گریه کردم نمیتونم چیزی بخورم
_بانوی0وسط0دربار_ عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 485 میشه بگی افت که میزدی چه جوری خوب میشدی قبل اینکه افتین ژل بزنی.یعنی دوهفته کامل سوزش داشتی آره بابا پدرم در میومد... زیر گوشام هم درد میگرفت. آب خوردنم برام عذاب بود.. زجر به تمام معنا حتی تا 3 هفته هم من تجربه داشتم. ولی از وقتی افتین ژل رو. پیدا کردم به12ساعت نکشیده افتم رو خوب میکنه
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 آره بابا پدرم در میومد... زیر گوشام هم درد میگرفت. آب خوردنم برام عذاب بود.. زجر به تمام معنا ... غدد لنفای زیر فکت هم حرکت ودرد داشت؟ اخه من اینجوریم
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 بچه ها کسی غدد لنفای زیر فکش هم درگیر میشد موقع افت مثلا دست بزنی حرکت کنن یا درد داشته باشن؟
_بانوی0وسط0دربار_ عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 485 غدد لنفای زیر فکت هم حرکت ودرد داشت؟ اخه من اینجوریم آره دقیقا... هر طرف دهان که افت داشته باشی همون طرف فک و گوشات غدد لنفاویا ملتهب و درد ناک میشه. طبیعیه نگران نباش.
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 آره دقیقا... هر طرف دهان که افت داشته باشی همون طرف فک و گوشات غدد لنفاویا ملتهب و درد ناک میشه.&nbs ... خدایا شکرت باورت میشه ازترس اینکه دکتر بگه سرطانه نرفتم فقط خدا میدونه چه کشیدم
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 آره دقیقا... هر طرف دهان که افت داشته باشی همون طرف فک و گوشات غدد لنفاویا ملتهب و درد ناک میشه.&nbs ... ببخشید فقط یه سوال دیگه وقتی افتین ژل میزدی خوب میشدی دیگه اثری از افت نبود زخمش خوبه میشد سریع
_بانوی0وسط0دربار_ عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 485 خدایا شکرت باورت میشه ازترس اینکه دکتر بگه سرطانه نرفتم فقط خدا میدونه چه کشیدم عزییزم 😂نه بابا نترس طبیعیه طبیعی. به محض خوب شدن افت لنف هام خوب میشن
_بانوی0وسط0دربار_ عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 485 ببخشید فقط یه سوال دیگه وقتی افتین ژل میزدی خوب میشدی دیگه اثری از افت نبود زخمش خوبه میشد سریع اره خوب میشه. شااید یه کوچولو جاش باشه ولی دیگه اثری از درد و سوزش نیست😍
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 عزییزم 😂 نه بابا نترس طبیعیه طبیعی. به محض خوب شدن افت لنف هام خوب میشن اخه تا حالا نزده بودم دفعه اول که دیدمش هی میگفتم اخه این چه جوری سوخته بعد زدم اینترنت نوشته افت دهان
مریمگلیشم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 439 اره خوب میشه. شااید یه کوچولو جاش باشه ولی دیگه اثری از درد و سوزش نیست😍 چند ساله درگیر افتی