2777
2789
عنوان

ادرار روی بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 28 پست
یکی دوز گذشته ولی خیلی عجله دارم بدونم 

فردا هرجوری شده برو داروخونه شبانه روزی بخر ، با اسنپ برو با اسنپ بیا 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید حساس شدن سینه ها بعد ۳یا۴روز از رابطه میتونه علائم بارداری باشه یا نه ربطی نداره؟

تمام علائم حاملگی از ماه دوم شروع میشه اولین نشونه همون عقب افتادن پریوده

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 
ببخشید حساس شدن سینه ها بعد ۳یا۴روز از رابطه میتونه علائم بارداری باشه یا نه ربطی نداره؟

بله می‌تونه ، البته خیلیا هم هستن قبل از پریود سینه درد دارن ، من خودم همیشه اینحوری بودم ، بعد باردار بودم نمی‌دونستم ، از رو سینه درد و علایم پریود میگفتم دارم پریود میشم ، کاملا علائم پریود داشتم 

کلا تو اقدام به علایم زیاد توجه نکنید، من هفت ماه اقدام بودم همراه یه عالمه علایم داشتم ، حتی گلاب به روت یه بار باردار نبودم ولی بوی غذا بهم میخورد بالا میوردم ، خودم و شوهرم فکر کردیم باردارم ، ولی بی بی چک منفی شد و بعد هم پریود اتفاق افتاد

ولی واهی که باردار بودم کامل علایم پریود داشتم حتی فکرشو نمی‌کردم باردار باشم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بله می‌تونه ، البته خیلیا هم هستن قبل از پریود سینه درد دارن ، من خودم همیشه اینحوری بودم ، بعد بارد ...

من خودمم همیشه از۱۰روز قبل پریودی سینه هام حساس میشن ولی چون تنبلی دارم قبلش کلی دمنوش باید بخورم تا اونجوری شه این دفعه ولی نخوردم شده تعجب کردم  

من خودمم همیشه از۱۰روز قبل پریودی سینه هام حساس میشن ولی چون تنبلی دارم قبلش کلی دمنوش باید بخورم تا ...

انشالله باردار باشی عزیزم ، موعدت کیه 

سر ماه

یه چند روز دیگه بی بی چک برن خبرم کن انشالله خوش خبر باشی

ممنون عزیزم  ولی آخه مگه به این زودی علائم نشون میده؟ هجدهم رابطه داشتم امروز پاهام ورم کرده&n ...

ن به این زودی نیست ، زیاد علایم رو جدی نگیر ، فقط بی بی چک 

من هفت ماه اقدام بودم همراه کلی علائم داشتم ، حتی یکماه با بوی غذا بالا میوردم ، خودم و شوهرم فکر میکردیم باردارم .....

ماهی که باردار بودم فقط علایم پریود داشتم احساس میکردم هر لحظه پریود میشم 

کی بی بی بزنم مشخص میشه؟ 

بعضی اوقات چندروز قبل از موعد هم نشون میده ، ولی محض احتیاط بذار از موعد بگذره