2777
2789
عنوان

دلم خونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 26 پست
متاسفانه منم وسواس فکری دارم وشدید از مرگ عزیزانم میترسم خیلی بهش فکر میکنم 😞

دقیقه الان دوسال روی تک تک عزیزم حساس شدم همش ترس دارم الان رسیده ب این طفل معصوم

میگن کسایی ک وسواس فکری دارن فکراشون هیچوقت عملی نمیشه ولی خیلی میترسم 

شما نمیدونی علت وسواست چیه؟

اصلا چرا بوجود میاد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقه الان دوسال روی تک تک عزیزم حساس شدم همش ترس دارم الان رسیده ب این طفل معصوم میگن کسایی ک وسوا ...

منم افسردگی دارم وتیروئید کم کار کلا هورمون هام داغونه پیش روانپزشک میرفتم یه مدت که دارو میخورم حالم خوبه ولی هیچ وقت مثه آدم دارو نخوردم که کامل درمان شم

بهش فک نکن زیاد اگه خیللییی اذیتی برو روانپزشک تا خوب بشی و

یه مدت خوب میشه یه مدت حمله ها شروع میشه

بیشترم ب چیزایی ک بهشون اعتقاد دارم ب خانوادم و ترس از یه سری چیزا مربوط میشه وسواسم

همش تو ترسم همش از خودم میترسم

میتونی عزیزم فقط بخوا ب فکر بچتون باش 

نمیدونم کلافه ام .‌اون صحنه یادم نمیره اگه میخورد تو سز دخترم وای خدا وای خدا .بیشتر اختلاف من و شوهرم سر خانوادشه .  زنگای بی مورد و بی جهت وبی موقعه ی هم میزنن الانم دخترمو بهونه کردن بیشتر شده 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نمیدونم کلافه ام .‌اون صحنه یادم نمیره اگه میخورد تو سز دخترم وای خدا وای خدا .بیشتر اختلاف من و شوه ...

عزیز اختلافاتون ارزش نداره واقعا 

اگه شما حتی آسیبی ب جسم دخترتون نزنید 

وقتی بزرگ شه هرلحظه ممکنه روحش اسیب ببینه

خیلی از بچه ها بودن بخاطر دعواهایی ک توی خونه میشده بعدها دچار بیماری های افسردگی شدن

سعی کنید صبرتونو زیاد کنید از خدا کمک بخواید و یکم دوستانه تر باهم بحث کنید 

اون بچه هیچ گناهی نکرده نزارید بهش آسیب برسه

ترستونو بزارید کنار خدا بهتون رحم کرده ک اون اتفاق بد نیفتاده بجای این ترس گذشتتون ب فکر الان و آینده بچتون باشید

عزیز اختلافاتون ارزش نداره واقعا  اگه شما حتی آسیبی ب جسم دخترتون نزنید  وقتی بزرگ شه هر ...

چقدر آرامش داد حرفت بهم ‌ . اما معلوم نیس نا کی قراره قهر بمونه باهام.  🥺

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چقدر آرامش داد حرفت بهم ‌ . اما معلوم نیس نا کی قراره قهر بمونه باهام.  🥺

قربونت عزیزم اولش گفتم نگی دخالت میکنه تو زندگیم ناراحت بشی خوشحالم آروم شدی❤❤

درست میشه همه چی درست میشه خدا بزرگه