2777
2789
نمی دونن یا استرس داری یا پرخوری کردی 

چیکار کنم خوب بشم

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب بیمارستان ۱۵خرداد بستری بودم جراحی شده بودم.

ازش تعریف بد خیلی شنیده بودم پامم داخلش نذاشتم تاحالا اما چون تو خونه بیهوش شدم اجبارا بردنم اونجا

بر خلاف انتظارم یه بیمارستان شلوغ دولتی با همه ی اقشار و هر نوع مراجعه کننده ای به حدی مهربون و خوش اخلاق بودن که فقط تو دلم دعاشون کردم و ازشون یه تشکر جانانه کردم .خوش بحالشون که انقدر عاشق شغلشون هستن و مردم ازشون راضین البته بخش زنان بودم از بقیه قسمت ها اطلاعی ندارم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
کودکانم . نه اجبار نیست ولی بعضی وقت ها خیلی خسته میشم به خانه دار ها حسودی م میشه

تورو جون هر کی دوس داری اگه خسته بودی حوصله نداشتی سر مادرا و همراها و بچه ها خالی نکن .

دخترم آنوس بستس و دکترش فقط گفته باید ببرمش مفید پرستاراش به جز دو سه نفر خیلی بد اخلاقن خیییلی . خدا به درد من دچارشون کنه انقدر که دلمو شکستن . خدا بهت قوت و سلامتی بده❤️

☹☹☹☹

ده تا مریض دارم یکی ش باید اعزام شده بیمارستان مغز و اعصاب و کلی هماهنگی داره . یکی اسهال شدیده و باید با اطلاع آتند بره ای سی یو ولی اتند جواب نمیده . یکی از اورژانس اومده اختلال الکترولیت داره و سرم با محتویات داره نیره. یکی از مریض هام می خواد الان با رضایت بره خونه ش و دنبال منشی م و پلیس تا صورت جلسه کنم . یکی هم رگ ندارن و باید خون تزریق کنیم . منتظرم گروه رگ بیان رگ بزنن براش

مشکل ش حل شد؟ نه من خیلی آروم م . کاری به کسی ندارم 

کامل نه . اما یاد خاطرات بیمارستانش میفتم فقط اشک میریزم . 

دمت گرم الهی که همیشه دلت شاد باشه و خوشبخت باشی