2821
2789
ایشاللللله موفق بشی هنوز کنکور ندادم

مرسی

تصمیم داری دامپزشک بشی؟

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

وای وای یه سوال مهم

امروز داشتم ناخن های گربه مو کوتاه میکردم دیدم یه ناخنش انگار از وسط سکسته دو لایه شده کمی هم خون اومده که خشک‌شده بود

دلم ریش شد واسش

چیکارش کنم؟چرا اینجوری شده🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خرگوشی ک بغلش میکنی لباست پر پت میشه همون موهاش  چه مشکلی داره  آیا واقعا خرگوش ماده پری ...

خرگوش موهاش خیلی میریزه

نه بابا پریود نمیشه ولی ب بلوغ برسه دنبال نر میگرده

سلام گلم من یه بره دارم ازخونمون تا خونه مادرشوهرم پنج ساعت راهه بره مون تو ماشین بود این پنج ساعت دست وپاشم بسته بودیم الان از جاش بلند نمیشه  یک پاش کلن شله یک پاش ودستاش سالمه نمیدونم کمرش شکسته یا یک پاش شکسته  یا دررفته  خیلی دلم براش میسوزه میشه جوابمو بدین لدفا

وای وای یه سوال مهم امروز داشتم ناخن های گربه مو کوتاه میکردم دیدم یه ناخنش انگار از وسط سکسته دو ل ...

گربه ها خیلی فضولن 

دستشو کرده تو یه سوراخ ناخونش شکسته

ب مرور زمان درست میشه.مولتی ویتامین بده

سلام گلم من یه بره دارم ازخونمون تا خونه مادرشوهرم پنج ساعت راهه بره مون تو ماشین بود این پنج ساعت د ...

چرا حواستون به این طفل معصوما نیست اخه؟؟؟ 

چقد باید حرص بخورم من؟؟ 

ادم دست و پاش خشک میشه وای به حال اون بچه

محکم بستین؟؟؟؟

چند وقتشه

2825
2823
2791
2779
2792