2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست
منتظرم انشاءالله که خبر خوش میدی     خودم چند ساله تو انتظارم و می‌دونم انتظار خییییلی س ...

اینشالله دامن شما هم سبز براتون آیت الکرسی خوندم 

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اگه منظورتو سفید غلیظ تقریبا یک هفته قبل

ان شاءالله باردار باشی خواهری🌺❤🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
قوربونت عزیزی❤ تست زدم مثبت شد🌹

آخی عزیزم  مبارک باشه 

مامان خانمی 🌺⚘🌺⚘🌺⚘⚘🌺⚘🌺❤❤❤❤❤❤

واسه منم دعا کن🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

عزیزم  شما واسه دومین بارداری 

چند وقت اقدام بودی؟

آخه منم واسه دومی اقدامم نمیشه😔

عزیزم  شما واسه دومین بارداری  چند وقت اقدام بودی؟ آخه منم واسه دومی اقدامم نمیشه😔

آره یه پسر دارم 4 سال و 7 ماهه ش 

از دی 20 اقدامم راستش از پسرم بعد قرص ال دی مصرف میکردم فکر نمی کردم به این زودی ها مثبت بشه راستش میگم شاید بی بی چک خرابه 

ایشالا خبر بارداری شما براتون حتما دعا میکنم🤲🙏

آره یه پسر دارم 4 سال و 7 ماهه ش  از دی 20 اقدامم راستش از پسرم بعد قرص ال دی مصرف میکردم فکر ...

خدا حفظش کنه  عزیزم 🙏

چه خوب چقد زود باردار شدی 

شک نکن  بی بی درست هست😍

سلام عزیزم بی بی زدم مثبت شد

هوررررا ایول مبارکه گلم،خیلی بهت تبریک میگم،خیلی برات خوشحالم، انشاءالله که بارداری خوب و راحتی داشته باشی و به خوشی وسلامتی نی نیت بیاد بغلت عزیزم   

برای منم دعا کن منم این لحظه رو تجربه کنم  

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هوررررا ایول مبارکه گلم،خیلی بهت تبریک میگم،خیلی برات خوشحالم، انشاءالله که بارداری خوب و راحتی داشت ...

ممنون گلم ایشالا عزیزم تو هم تا عید خبر بارداری تو بدی از ته ته قلبم برات دعا میکنم🤲🌹