2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 25 پست
من که براشیتشرت خریدم ی خرس... از عجله بهش دادم اما اون برام هنوزه هیچس نخریده

خوب خیلی خوبه من یک تی‌شرت تک رنگ سفید یا مشکی هم برای زیر پیراهنش میخواستم بگیرم ولی خودش داشت🤦🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین با این روند فرشته ها یکی یکی خودکشی میکنن:)  حرفم جنبه فان داشت ولی در کل اگه خیلی دوستش ...

میگم ک اصلا بحث دوس داشتن فقط  نیس یجوریایی بحث جبران کردن هم هست

نمیدونم این کادوهامو با شکلات و باکس بدم گلفروشی گل‌آرایی (مصنوعی) ساده با ترکیب رنگ آبی و مشکی انجام بده یا ن

میگم ک اصلا بحث دوس داشتن فقط  نیس یجوریایی بحث جبران کردن هم هست نمیدونم این کادوهامو با شکلا ...

گل نه ادکلن ساعت ببین یه دستبندی بخر بگو باهم ست کنیم 

رشتش چیه آقای دوماد؟ 

خودت چند سالته؟

عاشقه هم شدین؟ 

گل نه ادکلن ساعت ببین یه دستبندی بخر بگو باهم ست کنیم  رشتش چیه آقای دوماد؟  خودت چند سا ...

اخه اون رفته سر تا پا برای من خرید کرده از کفش بگیر تا شال و دستبند شت هم خودش گرفته🤦🏻‍♀️

من 21 اون اون 3 سال بزرگتره:) 

توی داروخونه کار میکنه و راستش رو بخوای بخاطر همین شغلش از نظر آرایشی بهداشتی خودش تکمیله و من نمیتونم دیگه براش مثلا ادکلن بگیرم

اهوم واقعا دوسش دارم:) 

اخه اون رفته سر تا پا برای من خرید کرده از کفش بگیر تا شال و دستبند شت هم خودش گرفته🤦🏻‍♀️ من 21 ا ...

چه عالی خوشبخت بشین ببین یه دستبندی بخر دوتا بکن دستش بگو میخوام باهم ست باشیم یا میتونی شال گردن هم براش بخری خیلی نمیخواد خرج کنی :)