2777
2789
عنوان

بخدا از ساعت ۱۲ تو آشپزخونم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 60 پست
بذاریم واسه فردا دوباره باید از اول شروع کنیم 😁

😂 نه بابا مثلا بعد چند روز یا هر مدت دارین تمیز میکنید به نصف روز دیگه اون شکلی نمیشه

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشی عزیزم مگهوچیکار کردی این همه طولانی ...من نزدیک ۱۱ شروع کردم ۱۲ و تیم تموم شد ...کل تونه ...

من هفته ای یبار خیلی عمقی همه ی جای خونه رو تمیز میکنم هر هفته چهارشنبه ها تمیز میکردم اینهفته افتاد امروز مهمونم برام اومد

خدایا شکرت

خسته نباشی من خونه ام ترکیده ظرف نشستم خونه کلا بهم ریخته باید جم کنم جارو کنم ولی نمیتونم کمرم درد ...

به خودت سخت نگیر ، من همیشه خونه رو برق انداختم زایمان زودرس کردم بچم اومد پایین کیسه آبم ترکید 

هروقت تونستی انجام بده ، کوچولو موچولو کاراتو راه بنداز

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
😂 نه بابا مثلا بعد چند روز یا هر مدت دارین تمیز میکنید به نصف روز دیگه اون شکلی نمیشه

دو تا بچه کوچیک داشته باشی ب ساعت نرسیده میترکه دوباره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اره واقعا یه جارو میکشم باید نیم ساعت دراز بکشم

واقعا درکت میکنم .

من پسرم و باردار بودم دخترم ۳ سالش بود .‌ له شدت اذیتم کرد و عین چی کار می‌کردم ‌.. آخرش هم ۳۵ هفته زایمان کردم .. 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
والا منم خونم کثیفه ظرفامونشستم.....   شوهرم امروز رفت ... دیگه عجله ایم برا تمیز کردن ندا ...

ش‌وهرتون نمیان مگه،؟

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
امروز خیلی کمرم درد میکنه گذاشتم شب بهتر بشم انجام بدم

آفرین😘❤️ انشاالله سالم بغلش بگیری 

من اونقدر کار میکرد پشت پاهام واریس شدید گرفتم 

هنوزم جاشون مشخصه 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

من با این بچه تو شکم ۸ صبح شروع کردم خونه تکونی تا دقیقا ۳ بعد از ظهر... تو این هفت ساعت شاید ده دقیقه به زمین نشستم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دو تا بچه کوچیک داشته باشی ب ساعت نرسیده میترکه دوباره

اره واقعا ولی  خب سخت نگیرین نه خودتون رو اذیت کنید نه بچه ها رو 

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃