2777
2789
عنوان

بلاخره بینیمو عمل کردم ،کیا عمل کردن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست
درد داشت؟قبل و بعدش باید چه کارایی کرد منم ۱۰ روز بعد عمل دارم میشه راهنماییم کنی ...در حد ۲ میل میا ...

نه اصصصلا درد نداشت فقط کلافگی داره اولش مخصوصا چون تامپون داری و نمیتونی نفس بکشی از بینی ، بعدش ک سه روز اول غذاهای نرم بخوری و آب آناناس بعد سه روزم آب کرفس هم میتونی بخوری ، قبلش هم موهای داخل بینیو باید ورداری و اگ ناخون داری ریمو کنی لاک نداشته باشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اصلا مشخص نمیشه الان من وقتی گچمو برداشت دماغم خیلی سربالا بود ولی بعدش اصلا کسی متوجه نمیشه عمل ...

ایشالا ک برا منم بیاد پایین 

عکسشو گذاشتم ببین بنظرت خیلی سربالا نیست

اتفاقا یکم سربالا باشه بهتره 

چون بعد چند سال به مرور نوکش افتادگی پیدا میکنه

زیادی طبیعی باشه کم کم افتاده میشه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
اتفاقا یکم سربالا باشه بهتره  چون بعد چند سال به مرور نوکش افتادگی پیدا میکنه زیادی طبیعی باش ...

خداروشکر پس میاد پایین 

من پایینشو دیدم اصلا شوکه شدم دیدم شبیه خوک شدم 😑

مرسی حرفاتون بهم آرامش داد

خداروشکر پس میاد پایین  من پایینشو دیدم اصلا شوکه شدم دیدم شبیه خوک شدم 😑 مرسی حرفاتون بهم آ ...

مبارکت باشه عزیزم

ان شالله بعد باز کردن گچت  ببینی حسابی خوشگل شدی😍

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

سلام عزیزم 

ببخشید شما پیش دکتر شیرزادگان عمل کردید بینیتون رو ؟ 

تو تاپیک های قبلتون دیدم اسمش رو 

اگه راجب دکتر شیرزادگان تحقیق کردید ممنون میشم به من هم بگید قصد داشتم پیش ایشون بینیم رو عمل کنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز