2789
😂نترس چیزی نمیشه مال خودم از اول سال رو 5800 مونده 

من تا ۷۰۰۰ رفت آزمون قبلی دوازدهم زدم که ترازم شد ۶۹۰۰ یازدهم هم فقط فیزیک زدم با درصد ۸۷ و دهم هم فیزیک باهمین درصد 

به خاطر اینکه بقیه رو نزدم تو مقایسه با هم ترازی هام منفی خوردن😐اونایی که نزدم ترازم رو کوبید زمین 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
من تا ۷۰۰۰ رفت آزمون قبلی دوازدهم زدم که ترازم شد ۶۹۰۰ یازدهم هم فقط فیزیک زدم با درصد ۸۷ و دهم هم ف ...

فیزیک ریاضی مو چیکار کنم امروز اکثرا و آشنا بودن برام حتی تو ذهنم میدونستم با چی حل میشن ولی نمیتونستم بنویسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش دوس ندارم بگم 😂حتی مامان بابامم نمیدونن اعتقاد دارم بگم عملی نمیشه 

اوکی. 

بهترینا برات اتفاق بیفته گلی  

تیکر بارداری نیست....من برای رسیدن به تو نذر کردم...                   
فیزیک ریاضی مو چیکار کنم امروز اکثرا و آشنا بودن برام حتی تو ذهنم میدونستم با چی حل میشن ولی نمیتونس ...

اشکال ندارع منم امروز رو فیزیک یازدهم مث چی مونده بودم البته تونستم خودمو جمع کنم ، ولی امروز فیزیک های یازدهمش یه جوری بود 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

چه کلاساییو شرکت کردی؟ 

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
اصلا نمیشه گف  بستگی به سطح ازمون و اینکه بقیه چه درصدی زدن داره  چطوری با درصد فردی ترا ...

آره به اوناهم بستگی داره ولی با درصدام حدودی میشه فهمید چیکار کردی با کارنامه قبلی مقایسه کنی 

آره به اوناهم بستگی داره ولی با درصدام حدودی میشه فهمید چیکار کردی با کارنامه قبلی مقایسه کنی 

خب ببین مثلا""" کارنامه قبل برای ازمون قبله که سخت بوده پس تو با درصد ۲۰ تو ی درس سخت میتونی تراز عالی بگیری ولی اگه این ازمون اسون باشه و با درصد ۹۰ هم نمیتونی تراز خوب بگیری 

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
خب ببین مثلا""" کارنامه قبل برای ازمون قبله که سخت بوده پس تو با درصد ۲۰ تو ی درس سخت میتونی تراز عا ...

آره ولی با درصدا حدودا میشه فهمید تو بازه 5 هزاره 6 هزاره یا چی 

سلام خوبی. چجور درس رو میخونی که ترازت میره بالا من هفته قبل خوندم و تست زدم شدم 4600 چیکار کنم برا ...

من هفته اول مباحث میخونم و مرور میکنم با تست هفته دوم فقط تست