2777
2789
عنوان

خانما....

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
اره همینجور حساب کردم‌.خونریزیم‌م زیاد نیس مث همون قبله یعنی سه روز .اما زود به زود شدن نگرانم‌ کرد

پس یه دکتر برو. ولی دکتر من میکفت تا پنج الی هفت روز جلو انداختن بعد زایمان نگران کننده نیس

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطف میکنی .ممنون میشم

برو عطاری آرد سمنو بخر با داردوای گرم بگیر با همین قرص کمر همینجوری ک گفتم پودرش اول آرد رو تفت بده تا رنگش عوض شده مواظب باش نسوزه زیرش کم باشه بعد داردوای گرم رو بریز داخلش بعد فلفل سیاه دارچین زنجبیل اگ‌دوس داشتی هل و زعفرون هم بریز یکم باز تفت بده  و شکر هم بریز بعد داخلش روغن بریز تقریبا یه لیتر هم بزن بعد آب جوش بریز یه کتری اگ شیره انگور داری هم یه کاسه آبگوشت خوری بریز بذار خوب جوش بخوره و دوباره آب جوش بریز داخلش گردو بادومم میتونی بریزی یه دوساعتی ک‌بپزه عالی میشه رنگشم مثل سمنو میشه و سفت میشه خیییلی گرمه هم خودت بخور هم ب شوهرت بده مخصوصا اگر بچت دختر باشه عالیه برات

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 
چقدخوبی تو..فقط اینکه گفتی اگه بچه‌ دختر باشه بهتره .چرا ؟بچه من پسره

قربونت گلم 

چون دختر طبع رحم رو سرد میکنه گرمی بخوری طبع رحمت گرم میشع بدنت هم ضعیف نمیشه 

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 

اجیم ک‌زایمان کرد خودم براش درست کردم خورد خیلی زود سرپا شد 

برا منم دعا کن بچه دار شم

الان‌ تو شیر دهی هستم‌ ممکنه‌به اون مرتبط باشه؟

ممکنه چون شیردهی خیلی سیستم بدن و میریزه بهم. بازم از دکتر بپرس خیالت راحت بشه

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery