2777
عنوان

خیلی دلتنگشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5089 بازدید | 173 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبوله🤝 بلاک کنیم بعد یک هفته؟

اگع الان ۱۰۰ بار چکشون میکنیم کمترش کنیم یواش یواش پیاما رو پاک کنیم بعد دلمون بیاد عکسا رو پاک کنیم و در آخر شمارشون

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
اگع الان ۱۰۰ بار چکشون میکنیم کمترش کنیم یواش یواش پیاما رو پاک کنیم بعد دلمون بیاد عکسا رو پاک کنیم ...

من روانی که میشم همرو پاک میکنم 😅

ولی اون میگفت وقتی قهری با عکسات زندگی میکنم 

ینی واقعا عکس میتونه دلتنگی رو برطرف کنه؟

من روانی که میشم همرو پاک میکنم 😅 ولی اون میگفت وقتی قهری با عکسات زندگی میکنم  ینی واقعا عک ...

آرع من ای ۴ روز با عکساش زندم روزی هزاربار نگاش میکنم بوسش میکنم میگم بوییی خدا من قربون تو بشم چش قشنگوم 😂😂

آخرش ب همون ک ازتون دور بود رسیدین

نه عزیزم دیشب تایپ میکردم شارژم تموم شد

داشتم میگفتم اون‌اواخر دیگه از کاراش خیته شده بودم تو رابطمون اون عاشق بود من میخواستم تموم شه اومدن خاستگاری بابام گف به راه دور دختر نمیدم چقد پشت تلفن التماس و گریه زاری کرد بابام بهم‌گف اگه میخوایش بگم بیان گفتم نه تا اینکه من ازدواج کردم بعدش داداشش زنگ زده بود بابامم گفته بود ازدواج کرده

دخترکم گندم🌾❤
میدونی خیلی تلاش کردم برا این رابطه از جونو دلم مایه گذاشتم انقد دوسش دارم انقدددد دوسش دارم ک حتی ح ...

الان باید ببینی طرفت ارزش اون همه تلاش رو داشت یا نه انشالله که ارزش داشته و میرسین بهم😊

دخترکم گندم🌾❤
نه عزیزم دیشب تایپ میکردم شارژم تموم شد داشتم میگفتم اون‌اواخر دیگه از کاراش خیته شده بودم تو رابطم ...

آها ایشالا خوشبخت بشی 

احسان ۱۳ ساعت آنلاین نشده نگرانشم اصلا سابقه این همه آف بودن نداشته 🥲