2777
2789

با بچه هام تنهام...از شدت استرس دست و پاهام یخ کرده...از زلزله میترسم...آخه بچه هام کوچکن...خدا رحم کنه،😢😢😢😭😭😭😭آخه ما دقیقا روی گسلیم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برا داداشم تنگه

دلم برا مامانم آتیش میگیره😭

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
با بچه هام تنهام...از شدت استرس دست و پاهام یخ کرده...از زلزله میترسم...آخه بچه هام کوچکن...خدا رحم ...

عزیزم مگه کجایین؟

نترس فدات شم زلزله کجاست آخه...چند روزه همه رو زهره ترک کردن

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
امروز لچمو ۱ازشیر گرفتم غ۱م عالصم تو دلصمه

هرکی میگه بچمو شیر دادم غم عالم میاد تو دلم ک بچه هام شیرمو نخوردن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
امروز لچمو ۱ازشیر گرفتم غ۱م عالصم تو دلصمه

عزیزم به خودت افتخار کن ک به بچت شیره خودت رو دادی و حالا این یه امر طبیعی هستش ک از شیر بگیریش 😍به این فک کن ک بچت بزرگتر شده.منم چن ساله پیش ک از شیر میگرفتم داشتم دق میکردم احساس بدی داشتم گریه میکردم ولی یه خانومی اینا رو بهم گفت واقعا حالم خوب شد با خودم گفتم هر وقت ک شیر از سرش افتاد یه دله سیر ،سره بچم رو میزارمش رو قلبم و این آرومم میکرد

عزیزم به خودت افتخار کن ک به بچت شیره خودت رو دادی و حالا این یه امر طبیعی هستش ک از شیر بگیریش 😍به ...

خوش بحالتون من بااین حسرت میمیرم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم مگه کجایین؟ نترس فدات شم زلزله کجاست آخه...چند روزه همه رو زهره ترک کردن

لرستان...دورود...دقیقا روی گسله...چند سال پیش هم ۶ریشتری اومد...دورود صد سال پیش یه روستا بوده به اسم بحرین..که همون موقع یه زلزله نزدیک هشت ریشتری اونو با خاک یکسان میکنه و هیچ اثری ازش نمونده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂