ارهههههه 😭😭❤️🩹
یه سال بارون اومد فرشا خیس شد رو پشت بوم
گذاشتیم خونه زیرشم چهارپایه و وسایل گذاشتیم تا خشک شه و مجبوری رفتیم شهرستان بعد سیزده بدر اومدیم فرشا چروک شده بود تا چند ماه باز نمیشد
از اون سال گیر داده که نه دم عید خونه تکونی خوب نیست سرد و بارونی و عجله ای میشه بعدم شلخته و کثیفه به تمیزی اهمیت نمیده اصلا لکه های فرش واسش مهم نیست به اون باشه هر پنج سال باید خونه تکونی کرد پارسال خرداد ماه خونه تکونی کردم مرداد پسرم گلاب به روت اسهال بود از پوشکش زده بود بیرون و راه رفته یود و یک متر جا زرد شده بود گفتم فرشو بردار ببر پشت بوم بشوریم با من دعوا گرفت که نه همین دوماه پیش شستیم با دستمال و کف تمیز کن😰😰من اینقد غر زدم اخرش دعوامون شد تا بردش اصلا هم کمک نکرد سه ساعت فرش دوازده متری رو تنها شستم
عید هم هزار بامبول درمیاره هی میگه بعدش
پرده زبرا ی اشپزخونم سه ساله شسته نشده نمیارتش پایین قبل اون پرده گیره ای خودم همیشه انجام میدادم
شوهر کثیفم مکافاته اون روز بعد شام ظرفا رو میشستم نگو پسرم کشو رو کشیده بیرون رفته روش و دست به گاز زده بود و سوخت اینقد با من دعوا گرفت که اره نباید بعد شام هیچ کاری انجام بدی باید بذاری فرداش میگم خوب فرداش چیکار کنم بچه رو یه گیرای الکی میده دلم خیلی ازش پره