شبیییییییییی مدیر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 2362 عنوان باردارم😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 54 پست نمیخوام بچه یه ساله دارم😭😭کامل پیشگیری کردم چرا آخه خدااااا😭😭😭😭 1401/11/21 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9718 کامل یعنی چطور؟ اگه وامل باشه که باردار نبودی الان رعایت نمیکنن باردار میشن عزا میگیرن اگه اون کا ... یعنی اگه ازاول نزارن ممکنه بارداربشه هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
حتال عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 1058 مبارکت باشه عزیزم وقتی بزرگ بشن راحتی من خواهرم و زن عموم اینطوری بودن الان دارن کیف میکنن 📍اصفهان_شمال
hhhkjhhhh عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 17579 انشالله زودی مامان بشی خدا بزگه ممنونم عزیزم مامان دوتا فرشته 😍
جوجه۸۷ عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1359 دقیقا شوهرم ی سال بعد از برادر شوهرم اومدهبااینکه مادر شوهرم شاغل هم بوده. سخت تر بوده براش.جالبه شوهرمو از همه بچههاش بیشتر دوس داره بااینکه ناخواسته بوده واقعا سخته درکت میکنم مخصوصا اگه زایمان قبلی سزارین بوده باشی
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7255 کامل یعنی چطور؟ اگه وامل باشه که باردار نبودی الان رعایت نمیکنن باردار میشن عزا میگیرن اگه اون کا ... عزیزم من باهمون کوفتی الان باردارم اتفاقا 😁کلی زعفران خوردم نمیدونستم باردارم.بابامو چندین بار بلند کردم .میخواستم اسمشو بزارم اژدر .اما دختره🤣 تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7255 دقیقا شوهرم ی سال بعد از برادر شوهرم اومده بااینکه مادر شوهرم شاغل هم بوده. سخت تر بوده براش. جالب ... ناخواسته ها خیلی شیرین میشن😍من اگه چاره داشتم الان ازشکمم میووردمش بیرون از بس مشتاق دیدنشم تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
سوسونی عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1848 عزیزم من باهمون کوفتی الان باردارم اتفاقا 😁کلی زعفران خوردم نمیدونستم باردارم.بابامو چندین بار بلند ... از اول بزاری نمیشه مگه اینکه دقت نکرده باشی سوراخ بوده باشه یا جنسش خوب نباشه پاره بشه وگرنه امکان نداره
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7255 از اول بزاری نمیشه مگه اینکه دقت نکرده باشی سوراخ بوده باشه یا جنسش خوب نباشه پاره بشه وگرنه امکان ن ... حالا که شده .منم همیشه میگفتم .یعنی چی ناخواسته 😁امکااان نداره آدم متوجه بشه تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7255 از اول بزاری نمیشه مگه اینکه دقت نکرده باشی سوراخ بوده باشه یا جنسش خوب نباشه پاره بشه وگرنه امکان ن ... دلمم نمیاد بگم سرت بیاد🤣 تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
سوسونی عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 1848 حالا که شده .منم همیشه میگفتم .یعنی چی ناخواسته 😁امکااان نداره آدم متوجه بشه مگه میشه؟؟؟آخه از هیچی که نمیشه باردار شدخواهر زاده من اینطور بود بعد کاشف به عمل اومد شوهرش گولش زده باردارش کردهیعنی شما از اول تا آخر با کاندوم بوده نه سوراخ نه نشتی نه پارگی هیچی نبوده باردار شدی😐😐😐😐