2777
2789
عنوان

با گشنگی شدی تو رژیم لامصب چه کنیم خووو

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 66 پست
پفیلاخونگی دکترگفت بریزتویه قاشق روعن درشوبزارتابترکه

نفهمیدم چی شد 😑💔

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه

موقع رژیم از حالت عادی بیشتر وسوسه میشیم

حالا یا کار شیطونه یا نه 

بدنمون تر سیده ک قحطی اومده😆😆😆

در کنار رژیم

ورزش مناسب با شرائط بدنتون 

و ی سرگرمی عالی

ک ذهنتون وقت نکنه 

به خوراکی فکر کنه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
آب هم زیاد بخور  ،  چای سبز هم خیلی خوبه هم چربی سوزه هم اشتها رو کم میکنه  تاپیک من ...

مرسیییی

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱
هی خواهر صورتم باربی شده اندامم گوریل😂😂😂😂

😂😂😂😂خدا نکشت

ساقه طلایی که سبوس داره اینا ساقه طلایی ها نه ،  که طعم های مختلف داره نون سوخاری که خیلی سفت ...

کلا آرد کالریش بالاست، موقع خوردن هرچیزی که داخلش آرد هست حتما باید حواستون به کالریش باشه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
اره بخدا من روزای عادی سیب میخورم گشنم میشه رژیم بودنی احساس سیری میکردم یجورایی حجم معده پر میشه دی ...

اره برا صورتم خوبه

کلا آرد کالریش بالاست، موقع خوردن هرچیزی که داخلش آرد هست حتما باید حواستون به کالریش باشه

یه تیکه ازش نه که چند تا بشینی بخوری

آره نون هم زیادش خوب نیست چربی میزنه پهلو و شکم

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
تجربه موقع رژیم از حالت عادی بیشتر وسوسه میشیم حالا یا کار شیطونه یا نه  بدنمون تر سیده ک ...

😂😂دقیقا بیشتر وسوسه میشی مرسی عشقم❤️